Trondheim  20150509.
Eliteserien fotball 2015: Rosenborg-Lillestrøm. Rosenborgs Alexander Toft Søderlund (tv) jubler etter 1-0 målet sammen med Ole Kristian Selnæs i eliteseriekampen mellom RBK og LSK på Lerkendal stadion.
Foto: Ned Alley / NTB scanpix
Trondheim 20150509. Eliteserien fotball 2015: Rosenborg-Lillestrøm. Rosenborgs Alexander Toft Søderlund (tv) jubler etter 1-0 målet sammen med Ole Kristian Selnæs i eliteseriekampen mellom RBK og LSK på Lerkendal stadion. Foto: Ned Alley / NTB scanpix

Oddstips: Tipper storseier til Rosenborg

Kjetil Rekdal håndplukket to handicapspill med suverene Rosenborg og LSK Kvinner.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

MJØNDALEN - ROSENBORG (0-1) (TIPPELIGAEN) H: 2,46 U: 3,65 B: 2,07
Mjøndalen hadde en skikkelig fightback mot Tromsø forrige kamp. De lå under med to mål to ganger, men kom tilbake og vant - godt hjulpet av Tromsøs forsvar og målvakt, det må sies. Viktig for moralen å få en seier etter to strake tap. Rosenborg tøffer videre, knuste Lillestrøm 3-0 sist og står med fire strake seire i Tippeligaen. Alt snakket dreide seg om Molde før sesongstarten, men nå har Rosenborg 19 poeng på 7 kamper og entusiasmen rundt klubben er meget høy. Rosenborg-stopper Stefan Strandberg har fått en hodeskade og står over denne kampen, men de er fortsatt kapable til å slå Mjøndalen med et par mål.

RØA - LSK KVINNER (1-0) (TOPPSERIEN) H: 3,05 U: 4,25 B: 1,60
Røa har 9 poeng på 6 kamper, og ligger med det midt på tabellen. De er 2-3-1 så langt, og forrige sesong ble de nummer 6. Røa hadde et anstendig resultat med 2-2 borte mot Stabæk sist. LSK Kvinner har seks strake seire uten baklengsmål, ser helt suverene ut så langt og vant 7-0 over Klepp sist. LSK ble seriemestere med fem poengs forsprang på Stabæk i fjor, allerede nå har de fem poengs forsprang på lag nummer 2, Klepp, som de altså slo 7-0 sist. Det kan gå mot en jubelsesong for LSK Kvinner.