EN ER UTE, FIRE IGJEN: Niall Horan spås å være den neste som forlater One Direction. Zayn Malik i midten har allerede takket for seg. (FOTO: SCANPIX)
EN ER UTE, FIRE IGJEN: Niall Horan spås å være den neste som forlater One Direction. Zayn Malik i midten har allerede takket for seg. (FOTO: SCANPIX)

Er han nestemann som forlater One Direction?

Irske bookmakere har stengt alle spill på at 21-åringen blir den neste som slutter i One Direction.

Britiske tippeselskaper tror Niall Horan (21) blir nestemann som slutter i supergruppen One Direction. 

Fra samme sted

Mandag satset en mann 500 euro, litt over 4200 norske kroner, og da stoppet det irske selskapet BoyleSports muligheten til å spille på at Horan snart vil takke for seg.

Mannen som satset pengene kommer fra samme sted som Horan, noe som ofte oppfattes som en klar indikasjon på at noe er på gang.

– Vi stoppet muligheten mandag morgen etter at nok et stort beløp ble satset på Niall, sier Liam Gynn, talsmann for BoyleSports, til OK!

Sier det motsatte

One Direction-fansen er fortsatt i sjokk etter at Zayn Malik takket for seg tidligere i år. Nå spekuleres det altså i at Horan følger etter, selv om representanter for bandet hevder det motsatte.

– Niall skal ikke slutte i One Direction. De er i Los Angeles der de spiller inn sitt nye album som skal slippes senere i år.

Alt har ikke vært en dans på roser etter at Malik forlot bandet. Interne stridigheter, Twitter-krangler og rykter om kjærestebrudd er noe av det som har fått medieomtale de siste ukene.