CAST: Selma Blair er den ferskeste skuespilleren som har blitt med på det meget sterke laget til American Crime Story. (FOTO: STELLA PICTURES)
CAST: Selma Blair er den ferskeste skuespilleren som har blitt med på det meget sterke laget til American Crime Story. (FOTO: STELLA PICTURES)

Selma Blair skal spille Kris Jenner i O. J. Simpson-drama

Den kjente skuespillerinnen slår følge med store navn som John Travolta, Cuba Gooding jr. og David Schwimmer.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I perioden 1979 til 1991 var Kris Jenner gift med advokaten Robert Kardashian. Kardashian var en av advokatene til O.J. Simpson, og nå skal det lages TV-serie av drapssaken mot den tidligere amerikanske fotballstjernen.

Stjernespekket

Mandag ble det klart at 42 år gamle Selma Blair påtar seg rollen som Kris Jenner, melder E ONLINE.

«American Crime Story: The People vs. O.J. Simpson» vil bli sendt på den amerikanske kanalen FX neste år, og i rollene finner vi kjente skuespillere som Cuba Gooding jr. og John Travolta. 

KARDASHIAN: David Schwimmer. (SCANPIX)
KARDASHIAN: David Schwimmer. (SCANPIX)

Gooding jr. spiller hovedrollen som O.J. Simpson, mens John Travolta tar på seg rollen som en av Simpsons advokater, Robert Shapiro. 

Oppkalte datteren

I rollen som Robert Kardashian finner vi David Schwimmer, som for de aller fleste er mest kjent som Ross Gellar i Venner for livet. 

Kardashian var ikke bare en av Simpsons advokater, men også en god venn av den tidligere fotballegenden. Jenner var en god venninne med den drepte Nicole Brown Simpson, og har i etterkant fortalt at hun kalte datteren Kendall Nicole Jenner opp etter venninnen.

Fra Kardashian til Jenner

Nicole Brown Simpson og Ronald Goldman ble funnet drept 12. juni i 1994. O.J. Simpson ble anklaget for å ha stått bak de groteske mordene.

I dagene etter drapene befant O.J. Simpson seg i huset til Robert Kardashian. Kardashian ble observert bærende på en bag som det ble spekulert i om kunne inneholde blodige klær og et drapsvåpen.  

Kris Jenner skilte seg fra Robert Kardashian i 1991 og giftet seg med Bruce Jenner. Ekteskapet med Jenner varte i 23 år.