Bayern Munich's Spanish headcoach Pep Guardiola reacts at the press conference on the eve of the second leg UEFA Champions League semifinal football match between FC Bayern Munich and FC Barcelona at the stadium in Munich, southern Germany, on May 11, 2015. 
AFP PHOTO / DPA / PETER KNEFFEL +++ GERMANY OUT
Bayern Munich's Spanish headcoach Pep Guardiola reacts at the press conference on the eve of the second leg UEFA Champions League semifinal football match between FC Bayern Munich and FC Barcelona at the stadium in Munich, southern Germany, on May 11, 2015. AFP PHOTO / DPA / PETER KNEFFEL +++ GERMANY OUT

Guardiola blir i München

Pep Guardiola avviser at han er aktuell for managerjobben i Manchester City. Han blir i Bayern München ett år til.

– Jeg har sagt det 200 millioner ganger at jeg har en kontrakt med Bayern München som varer i ytterligere ett år, og jeg akter å fullføre kontrakten min i denne klubben, sa Guardiola til journalistene før tirsdagens returkamp i semifinalen i mesterligaen mot Barcelona.

Det har den siste tiden gått sterke rykter om at den spanske Bayern-treneren skulle være på vei til Manchester City, men disse blir tilbakevist.

– Jeg kommer til å være i München og trene dette laget også neste sesong. Noe mer er det ikke å si om den saken, sa spanjolen mandag.

Han førte laget sitt til både serie- og cuptriumf i tysk fotball i fjor. Det er blitt seriemesterskap også denne sesongen, men han har fortsatt til gode å sikre laget en europeisk tittel. Det var det han ble ansatt for å klare.

Trofé-sanker
Guardiola har vunnet seriegull i fem av sine seks sesonger som manager: Tre med Barcelona, og to med Bayern München.

Totalt har 44-åringen vunnet 19 titler i 348 offisielle kamper som hovedtrener ( (247 kamper som trener for Barcelona og 101 for Bayern München).

Det betyr med andre ord at spanjolen har vunnet et trofé i hver 18. kamp som trener.

Før den andre semifinalekampen mot Barcelona tirsdag ligger Barcelona under 0-3 fra oppgjøret på Nou Camp. Det betyr at det må et mirakel til dersom Bayern München skal hindre Barcelona en finaleplass i mesterligaen også i år.

(©NTB/TV 2)