U2 utkledd som gatemusikanter overrasket publikum i New York

Bono med blondt skjegg lurte alle. 

U2 gjestet omsider The Tonight Show med Jimmy Fallon fredag. De skulle opprinnelig være med på det populære talkshowet allerede i november, men det ble utsatt med seks måneder, da Bono var involvert i en alvorlig ulykke i New York på samme tidspunkt.

Bono ble påkjørt da han syklet rundt i Central Park i New York, og ble hardt skadet. Ulykken førte til at artisten ikke lenger kan spille gitar.

U2 og Fallon laget flere sketsjer sammen for talkshowet, og gjorde blant annet narr av Bonos ulykke. Utenfor The Tonight Shows studio i New York skulle Bono og Fallon sykle, da Bono ble «påkjørt» igjen, igjen og igjen. 

Den irske rockeren pratet åpent med Fallon om ulykken, og avslørte noen grusomme detaljer fra dagen i november.

– Jeg hadde et ben som stakk ut av skinnjakken min, sier han.

– Det er absolutt ingenting som er kult med å falle av en sykkel. Det er ikke en Harley Davidson. Det var lycra involvert, forteller Bono videre, som får en kommentar fra resten av bandet:

– Det var i alle fall ikke en scooter, spøker de.

Overrasket på t-banestoppet

Senere i sendingen ser man nok et innslag hvor U2 og Jimmy Fallon overrasker de travle reisende på New Yorks undergrunn. Ved t-banestoppet Grand Central i New York, stiller bandet utkledd som vanlige gatemusikanter, før de kaster «maskene» og viser hvem de er – til publikums store begeistring.

Se videoklippet i toppen av saken.

Bandet pratet videre om deres forestående turné «Innocence + Excperience» som starter 14. mai i år. U2 ga ut sitt siste album «Songs of Innocence» i fjor, et album som fikk merkelappen «Årets album 2014» av Rolling Stone Magazine.

Se The Tonight Show på TV 2 Sumo.