Juventus' Paul Pogba celebrates after scoring a goal against Cagliari during their Serie A soccer match at the Juventus stadium in Turin, Italy, May 9, 2015. REUTERS/Giorgio Perottino
Juventus' Paul Pogba celebrates after scoring a goal against Cagliari during their Serie A soccer match at the Juventus stadium in Turin, Italy, May 9, 2015. REUTERS/Giorgio Perottino

Fotballryktene: – City vil sprenge banken for Pogba

Og Liverpool vil hente engelsk duo. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Sesongen er på hell og det er 51 dager til overgangsvinduet åpner igjen. Her er de heteste ryktene på en grå mandag. 

Vi starter i den blå delen av Manchester. Manchester City åpner lommeboken på vidt gap for å sikre seg Paul Pogba.  Ifølge Daily Mail forbereder klubben seg på å gjøre den ettertraktede franskmannen til sin best betalte spiller for å gjenerobre tronen i Premier League. 

Sjeik Mansour har gjort Pogba til førsteprioritet for sommerens handling, og mannen som etter planen skal erstatte Yaye Touré fristes med en ukelønn på rundt 2,5 millioner kroner. City ønsker å bruke 810 millioner kroner på å sikre seg midtbanespilleren som har scoret åtte seriemål på 22 kamper for Juventus. 

City ønsker å selge Touré for å finansiere overgangen og både Juventus og Inter Milan er interesserte i ivorianeren. Spørsmålet er vel heller om de har råd til  å betale det han forlanger i lønn. 

Vi beveger oss videre til Manchester United. For bare noen dager etter at de bekreftet overgangen på Memphis Depay, begynner ryktene å svirre om at klubben også ønsker å sikre seg hans nederlandske kollega i PSV – Georginio Wijnaldum

24-åringen spilte også for Nederland under Louis van Gaal i sommerens VM-sluttspill og han står bokført med  13 mål på 31 kamper for de nederlandske seriemesterne. Men United får skarp konkurranse fra Arsenal, som også har sett seg ut  24-åringen. 

Liverpool har nå sett seg ut Danny Ings og James Milner. 23 år gamle Ings står uten kontrakt med Burnley til sommeren og er også ønsket i Manchester United, men ifølge Liverpool Echo skal Liverpool være nærmest en overgang. Også Milners kontrakt med Manchester City går ut til sommeren og en dobbeltsignering vil utvilsomt styrke Brendan Rodgers stall foran neste sesong. 

En annen spiller som kan skaffe Rodgers litt mer styrke på topp er Pierre-Emerick Aubameyang. Den 25 år gamle Gaboneren er én av mange  spillere som kan slå følge med Jürgen Klopp ut dørene på Westfalenstadion etter sesongen. Ifølge Shoot.co.uk kommer Liverpool til å stå først i køen. Aubameyang har scoret  14 mål på 29 kamper for Borussia Dortmund. 

I London sitter Arsene Wenger og planlegger sommerens innkjøp til Arsenal-stallen. Én som er på franskmannens ønskeliste er Geoffrey Kondogbia. 22-åringen har imponert i Monaco-trøyen denne sesongen og ifølge hans agent Jonathen Maarek har flere av de store klubbene i Europa vist interesse for ham. Kondogbia ønsker å spille Mesterliga-fotball, men skal være villig til å vurdere andre alternativer dersom betingelsene er de rette. I tillegg til Arsenal skal også Chelsea, Liverpool og Tottenham være interesserte i midtbanespilleren. 

Scott Sinclair er for tiden på utlån fra Manchester Cty til Aston Villa ut sesongen. Mye tyder på at Villa ønsker å gjøre utlånet permanent, men nå melder West Bromwich seg på i kampen om midtbanespilleren. Ifølge The Mirror planlegger klubben et bud på rundt 29 millioner kroner i sommer.