«Thor» viste fram hammeren

Chris Hemsworth sjokkerer damene i ny trailer.

Jo, visst er det moro at familien Griswold er tilbake med nok en film om nok en mislykket og skandalepreget familieferie, denne gangen med en voksen Rusty Griswold i hovedrollen. 

Men det er ikke det som får kvinner verden over til å spille traileren til den kommende komedien The Vacation om igjen og om igjen. Det er ingen som snakker om Ed Helms (41) og Christina Appelgates (43) morsomme rolleprestasjoner etter at traileren slapp ut denne helga. 

De ble nemlig overskygget av Chris Hemsworth (31). Eller mer korrekt: De ble overskygget av Chris Hemsworth Junior. 

– Det finnes ikke ord!

Mot slutten av traileren, som du kan se øverst i artikkelen, er det nemlig en scene med Thor-skuespilleren som får kvinner verden over til å sperre opp øynene. Det er nemlig ikke ofte man får se at Thor tar fram hammeren.

– Siden våre mødre lærte oss opp riktig, ble blikket vårt først trukket mot den perfekte overkroppen da vi så traileren, men så gikk øynene våre til skrittet. Selv om vi innerst inne vet at den er kunstig, så ble vi helt satt ut: Sjekk ut den gigantiske australske penisen! sier kjendismagasinet E! Online sin journalist (og ja, det er en kvinne).

– Oh my God, Chirs Hemsworths buksebulk, det finnes ikke ord, sier Cosmopolitan sin journalist (også det en kvinne). 

OI, DA: Den er nok kunstig, men det er lov å drømme, skriver Cosmopolitan sin journalist. Foto: The Vacation/skjermdump
OI, DA: Den er nok kunstig, men det er lov å drømme, skriver Cosmopolitan sin journalist. Foto: The Vacation/skjermdump

Not safe for work

Daily News derimot, har til og med valgt å sensurere bildene fra traileren. Traileren har også fått et rødt banner grunnet buksebulken og Chris Hemsworths nesten nakne opptreden.

En ting er i hvert fall sikkert: Det er nok mange kvinner der ute som lurer på hva som skal til for å være verdig til å løfte Thors hammer

POSERER: Chris Hemsworth viser (nesten) alt i ny trailer. Foto: The Vacation/skjermdump
POSERER: Chris Hemsworth viser (nesten) alt i ny trailer. Foto: The Vacation/skjermdump