Haugesund  20150426.
Eliteserien fotball 2015: FK Haugesund - Molde (0-0) Moldes Pape Patè Diouf (t.v.) og Haugesunds Tor Arne Andreassen i eliteseriekampen i fotball mellom FK Haugesund og Molde på Haugesund Stadion.
Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix
Haugesund 20150426. Eliteserien fotball 2015: FK Haugesund - Molde (0-0) Moldes Pape Patè Diouf (t.v.) og Haugesunds Tor Arne Andreassen i eliteseriekampen i fotball mellom FK Haugesund og Molde på Haugesund Stadion. Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix

Rekdal tror Molde slår Start

Tre hjemmefavoritter - sjekk Rekdals søndagskupong!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

MOLDE - START (TIPPELIGAEN) H: 1,25 U: 5,00 B: 9,00
Molde tapte 1-2 for Viking sist etter å ha gitt fra seg ledelsen på Viking Stadion. Det er rimelig uvanlig og overraskende. 2-0 over Træff i cupen var ikke glimrende, men jobben ble gjort. Har norges bredeste stall, og nyter godt av det når kampene kommer tett. Møter her Start som fikk grisebank i cupen med 0-4 for Vindbjart. Det er sjokkerende. Trøsten for Start får være at her kommer de helt uten forventninger, og åtte poeng på seks seriekamper er egentlig ganske bra. I Molde blir det nok for vanskelig.

BÆRUM - LEVANGER (OBOS-LIGAEN) H: 2,00 U: 3,20 B: 3,05
Her er to lag som har gjort det bedre enn mange tippet. TV 2s eksperter tippet Bærum på 12. plass og Levanger på 14. plass, nå ligger de på henholdsvis 8. og 11. plass etter seks runder. Begge lag har åtte poeng, og begge lag tok seg videre i cupen. Bærum vant 2-1 etter ekstraomganger mot Elverum, mens Levanger slo Rødde 4-1 etter ekstraomganger. Bærum er bra på hjemmebane, er ubeseiret på Kadettangen så langt, og har vunnet to strake over Hødd og Hønefoss uten baklengs. Levanger er ubeseiret på fire serierunder, slo Follo 3-1 hjemme sist, og vant 3-1 i Sogndal sist bortekamp. Det er imponerende, men Levanger fikk tre spillere skadet i kampen mot Rødde. Spissen Vegard Braaten er også skadet, hjemmesterke Bærum bør ta tre på rad.

LYN - HARSTAD (ODDSEN-LIGAEN) H: 1,40 U: 4,40 B: 4,25
Disse lagene har begge kun ett poeng etter tre spilte kamper i 2. divisjon avdeling 1. Poenget til Lyn kom borte mot Skeid i forrige runde, mens Harstad har tatt ett poeng hjemme mot Holmen. Harstad tapte 0-5 for Grorud sist de var i Oslo, og tapte 1-2 for Stabæk 2 på hjemmebane forrige runde. Har lang reisevei her til ny bortekamp i Oslo, denne gang på Bislett. Harstad har i tillegg et 0-3 bortetap for Finnsnes i cupen, og har altså scoret kun ett mål på de fire første kampene. Begge disse lagene er spådd en tung sesong, og hvis Lyn har tenkt å holde plassen i 2. divisjon bør de vinne denne hjemmekampen.