Truls Svendsen vant publikumsprisen for andre året på rad

Vant folkets hjerter i 2015.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Lørdag kveld feirer TV-bransjen seg selv med den årlige Gullruten-utdelingen i Grieghallen i Bergen.

I lang tid har publikum selv kunnet stemme fram hvem som skal vinne årets gjeveste pris. Til slutt sto TV 2-reporter Kadafi Zaman, komiker Truls Svendsen, NRKs sportsanker Anne Rimmen og sinnasnekkeren Otto Robsahm igjen.

Rørt truls vant for andre gang

Endelig ble det klart hvem som har vunnet publikumets hjerter, og det var en rørt Truls Svendsen som vant prisen for andre året på rad.

Akkurat som i fjor, har han utmerket seg med store prestasjoner: Både med Tjukken og Lillemor, hvor han gikk over Grønland sammen med Cecilie Skog (40), og med dramakomedien Meglerne.

– Tusen hjertelig takk til alle som har stemt på meg. To år på rad, er ikke det historisk? spurte Truls fra scenen.

– Anne Lindmo, du sa at du elsket NRK. Jeg elsker TV 2. Der får jeg tillit. Der jobber jeg med fantastiske mennesker, fortsatte han.

Takket Cecilie som holdt ut med han 

– Nydelige, skjønne, fantastiske Cecilie Skog. Hun holdt ut med meg i 30 dager. Og det er ganske sterkt når du var gravid under turen, sier han. 

– Også vil jeg til slutt takke to karer som jeg alltid kan støtte meg på. De er en stor grunn til at jeg får lov til å holde i denne prisen. Thomas og Harald, jeg elsker dere, sa Truls.