Klikk for å endre bildetekst
Klikk for å endre bildetekst

Det store spørsmålet er nå hvem av Mini, Ole Martin og Freddy som først mister jobben

For FC Mathisen bare fosser videre.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I Ekspertligaen øker FC Mathisen forspranget til sine konkurrenter. Iver Fossum leverte varene som kaptein og bidro til nok en solid runde.

Det store spørsmålet er nå hvem av Mini, Ole Martin og Freddy som først mister jobben som TL-manager?

Mini, med sitt angrep, har de siste ukene vist katastrofalt dårlig form! Aabrekk fikk ikke mange rundene, Mini kan fort lide samme skjebne.

Men det er ingen tvil om at det at vi har hvert sitt TL-manager lag skaper ekstra stemning og spenning under kampene og i studio.

For å forsvare de andre litt etter deres magre poengfangst så langt, så har ikke de spilt denne typen spill før. Det høres, og ser, i alle fall ikke sånn ut. De kommer derfor til å komme veldig mye sterkere utover sesongen.

Nå har de virkelig satt seg inn i TL-manager, og nå har de faktisk lært seg hele poengsystemet.

Ukens overganger:

Hansen ut - Rossbach inn
Jeg vil ha plass til Rosenborgs offensive spillere, og da må dessverre en god og dyr keeper som André Hansen (7.0) ut. Sondre Rossbach (4.5) har også vært solid til nå, og etter helgens vanskelige bortekamp mot Viking har de tre hjemmekamper på de fire neste kampene. Det skal være duket for mye poeng for Rossbach de neste ukene, og da er han selvskreven på dette laget til den prisen.

Gabrielsen ut - Flo inn
Alexander Gabrielsen har startet sesongen veldig bra, men jeg tror dessverre for Sandefjord og Gabrielsen at de vil få det tøffere utover sesongen. Det er slik med lag som er nyopprykket at de kan sveve på entusiasme de første rundene, men så normaliserer det seg og da kommer hverdagen for Sandefjord, som ikke har forsterket seg i særlig grad i forhold til i fjor. Per Egil Flo er inne i ukens startoppstilling. En av Moldes beste spillere sålangt og er i strålende form. Spiller nesten mer ving enn back på hjemmebane, og mot Start kan Flo fort få med seg både seier, assist og null baklengs.

Brown ut - Helland inn
Før sesongen så Pål Andre Helland ut som Arjen Robben på høyrevingen til Rosenborg. Han åpnet også strålende med to mål i første kamp, men så ble han skadet. Nå er han tilbake i slag, og da er han en selvfølge på mitt lag. Hjemme mot Lillestrøm tror og håper jeg at min offensive trio fra Rosenborg med Helland, Alexander Søderlund og Mike Jensen skal sanke masse poeng. Ut av laget går Deshorn Brown som har vist at han er langt unna det nivået Vålerenga hadde på spissplass i fjor, selv om han har tre mål på seks kamper.

Ukens lag:
Rossbach - Linnes, Ruud, Flo - Zahid, Fossum, Jensen, Åsen - Helland, Kamara(C), Søderlund.