PÅ FEST: Miley Cyrus på lanseringsfest på Metropolitan Museum of Art's i New York tidligere denne uka.  AFP PHOTO /  TIMOTHY  A. CLARY
PÅ FEST: Miley Cyrus på lanseringsfest på Metropolitan Museum of Art's i New York tidligere denne uka.  AFP PHOTO / TIMOTHY A. CLARY

Miley Cyrus om singeltilværelsen:
– Jeg er åpen for både gutter og jenter

Popstjerne Miley Cyrus (22) snakker ut om kjærlighetslivet og ensomheten.

I april ble det klart at det var slutt for kjendisparet Miley Cyrus (22) og Patrick Schwarzenegger (21)

Nå lever Cyrus livets glade dager som singel, og i det senere har hun festet hardt med blant andre stjernene Rihanna og Rita Ora.

– Endelig synes jeg det er helt greit å være alene. Jeg synes det er viktig å snakke om: Det er helt greit å leve alene, sier Cyrus til TIME.

Vil ikke stemple seg selv

Det var som et ledd i promoteringen av sitt Happy Hippie-fond at Cyrus fortalte at hun har vært i flere homofile forhold. Happy Hippie-fondet skal støtte hjemløse ungdommer og lesbiske, homfile, bifile og transseksuelle ungdommer.

Cyrus er opptatt av at ingen skal trenge å presse seg inn i båser for hvilke kjønn og legninger man tilhører.

– Jeg vil ikke stemple meg selv! Jeg er klar til å elske alle som vil elske meg for den jeg er! Jeg er åpen, sa Cyrus.

Har hatt jentekjærester

– På ulike stadier i livet mitt har jeg hatt guttekjærester eller jentekjærester. Og på andre stadier i livet, elsker jeg bare å være meg selv og vil ikke gi bort noe av meg selv til noen andre, forklarte hun til magasinet.

Selv om Cyrus er åpen for alle, ønsker hun ikke å forhaste seg inn i et nytt forhold ennå.

– Framtiden min er ikke avhengig av å ha en partner. Mye av grunnen er at jeg er feminist. Det er en ny frihet for kvinner nå i dag. Jeg tror ikke min mor kunne vært 22 år og hatt et trygt liv alene, sier hun.