Nå er hun en ekte Hollywood-stjerne

Sofia Vergara (42) fikk torsdag sin egen stjerne på Hollywood Walk of Fame.

Modern Family-stjernen er i vinden om dagen.

Tidligere denne uken bidro hun til et lattermildt møte med Jimmy Fallon, hun skal snart gifte seg og torsdag ble hun hyllet av sine medskuespillere fra Modern Family da hun fikk sin egen stjerne på berømte Hollywood Walk of Fame.

Lukter godt

– Hun er en av mest hardtjobbende damene jeg noensinne har møtt. Og så lukter hun utrolig godt, sa Eric Stonestreet som spiller Cameron i den populære serien.

– Jeg er stolt av å kalle deg min venn, og siden du spurte meg om å holde denne talen her i dag, kan jeg nå avsløre at du er min nye bestevenn, fortsatte Stonestreet til stor begeistring for de fremmøtte. 

SNART GIFT: Joe Manganiello (38) og Sofia Vergara (42). (FOTO: STELLA PICTURES)
SNART GIFT: Joe Manganiello (38) og Sofia Vergara (42). (FOTO: STELLA PICTURES)

Oppdaget på stranden

Sofia Vergara er født i Colombia og ble oppdaget på en strand av en fotograf som likte det han så. Dette førte til flere modell- og TV-jobber, og det store gjennombruddet kom da hun fikk rollen som Gloria i Modern Family.

– Det er helt utrolig for meg å stå her i dag, og jeg har ikke annet å si enn takk, sa en Vergara fra talerstolen.

Kinoaktuell

Blant de mange fremmøtte var også Ed O'Neill (69), som spiller ektemannen hennes i serien. Han har sin egen Hollywood Walk of Fame-stjerne som ligger like i nærheten av stjernen til Vergara. 

Sofia Vergara sin stjerne er nummer 2551 i rekken.

Hun er aktuell på norske kinoer med filmen Hot Pursuit som har premiere 8. mai.