DEPPER: Men dette bildet er tatt i jubelsesongen 2013/2014. FOTO: NTB scanpix.
DEPPER: Men dette bildet er tatt i jubelsesongen 2013/2014. FOTO: NTB scanpix.

– Sturridge mister sesongstarten

Liverpool-spiss Daniel Sturridge er ikke tilbake før tidligst i september.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Han har vært sårt savnet for Liverpool denne sesongen, og det blir ingen flyvende start for Liverpool-spiss Daniel Sturridge neste sesong heller.

Påfølgende hans vellykkede hofteoperasjon i New York tidligere i måneden er han ute av spill i minst fire måneder. Det melder troverdige The Telegraph.

Han vil med sikkerhet miste sesongoppkjøringen, og skal ifølge avisen være tilbake i trening i september. 

Det kan bety at det tar enda lenger før han er veltrent nok og klar for en retur til førstelaget.

25-åringen har bare fått 12 kamper i Premier League denne sesongen, sju av dem fra start. Det har resultert i fire nettkjenninger - i skarp kontrast til hans 29 kamper og 21 mål forrige sesong.

Hofteoperasjonen ble gjennomført for å unngå at spissen skulle slite med de samme problemene som han har gjort denne sesongen.

Nettopp mangelen av Sturridge, kombinert med salget av Luis Suárez, har blitt pekt på som hovedgrunnen til at fjorårets ligatoer denne sesongen har slitt mer og for øyeblikket ligger på femteplass i ligaen.

Uavhengig av Sturridges skade har Liverpool blitt linket til flere angripere i sommerens overgangsvindu. Dette legger nok neppe en demper på Brendan Rodgers', og klubbens transferskomités, kjøpelyst.

Divock Origi kommer fra utlånet hos Lille, mens det går sterke rykter om at Danny Ings er på vei fra Burnley.