SWIFTS VENNER: DJ Calvin Harris, Twilight-skuespiller Taylor Lautner og One Direction-stjernen Harry Styles er bare noen av Taylor Swifts mange kjærester. Foto: Stella Pictures/Splash
SWIFTS VENNER: DJ Calvin Harris, Twilight-skuespiller Taylor Lautner og One Direction-stjernen Harry Styles er bare noen av Taylor Swifts mange kjærester. Foto: Stella Pictures/Splash

Taylor Swift tror ikke på ekte kjærlighet

Popstjernen (25) forteller at hun aldri har opplevd ekte kjærlighet.

Selv etter at Taylor Swift (25) har funnet lykken med den skotske DJen Calvin Harris (31), er hun like nådeløst avvisende mot troen på romantiske kjærlighetshistorier.

Tror ikke på lykkelig slutt

Det er få som har vært så åpne om kjærlighetslivet sitt som Swift. Gjennom fem album har hun nemlig fortalt om kjærlighetslivets oppturer og nedturer – og de har det vært mange av.

På lista har hun nemlig kjendiskjekkaser som John Mayer, Harry Styles, Zac Efron, Eddie Redmayne, Jake Gylenhaal og Taylor Lautner blant mange. Selv forteller hun likevel at hun aldri har opplevd ekte kjærlighet.

– Det finnes ingen «så levde de lykkelig i alle sine dager» i virkeligheten. Det er ingen ridetur inn i solnedgangen, fordi kameraet fortsetter å rulle i det virkelige liv, sier Swift til magasinet ELLE.

Synes kjærlihet høres magisk ut

Hun forteller at hun har lært det hun kan om kjærlighet fra kjendisvenninnen Lena Dunham, regissør og skuespiller kjent fra Girls.

– Det er magisk å høre om forelskelse fra de som har opplevd det – det er det flotteste. Jeg har endelig forstått at når man er forelsket, så synes man alt personen gjør er perfekt. Så glir det over i et forhold der du skjønner at personen ikke er perfekt, men at du fortsatt har lyst til å se han hver dag, forteller Swift.

– Jeg har aldri opplev det selv, så mye av det jeg synger om er ting Lena har fortalt meg om henne og Jack Antonoff, sier Swift.