Hør Arill Riises utrolige fiskehistorie:  – Den var såååå stor!

Det blir mye humor og glede når TV 2s største profiler skal lede årets sommerprogram. Hør kjendisene fortelle om sine beste sommerminner fra barne- og ungdomsårene.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

De kan ikke garantere blå himmel sol, men TV 2-profilene som skal lede det nye sommer-programmet «God sommer Norge» kan i hvert fall love mye glede, humor og interessante gjester i løpet av sommeren.

God stemning

Sommersatsingen til TV 2 skal sendes hver kveld i hele sommer, med unntak av torsdager når det er Allsang på grensen.

TV 2-profilene som sørge for god sommerstemning fra hele landet vårt er blant andre Vår Staude, Davy Wathne, Erik Thorstvedt, Øyvind Mund, Katarina Flatland, Solveig Barstad og Arill Riise.

Gleder seg

Riise gleder seg allerede til sommerprogrammet som har premiere mandag 15. juni.

– Det blir på en måte litt God morgen Norge, gjennom kvelden, forteller Arill Riise til TV 2 under promoinnspilling på Huk i Oslo.

Beste sommerminner

Under opptakene benyttet TV 2 anledningen til å spørre kjendisene om deres beste sommerminner fra barne- og ungdomsårene. Riise husker spesielt da han som femåring var ute og fisket i en elv sammen med broren sin.

– Ut av strømmen kommer en laks! Jeg er fem år og den biter på! Det ble en kjempekamp og jeg holdt på å bli dratt ut i elva, forteller Riise med en voldsom innlevelse.

Reddet av broren

Hadde det ikke vært for en årvåken storebror kunne fisken blitt nok en historie om storfisken som glapp – men den gang ei.

– Broren min på femten år står like ved og jeg begynner å rope og skrike om hjelp, for jeg ville ikke slippe stangen. Jeg hadde jo laksen! Så legger jeg meg bakover på bakken mens broder'n kommer løpende og kaster seg over fisken.

Hjelp fra «oven»

Etterpå takket Riise både broren og høyere makter over storfangsten.

– Jeg så opp mot himmelen og sa «tusen takk», forteller Riise mens Øyvind Mund står ved siden av, tydelig imponert.

Hør programledernes beste sommerminner fra barndommen i videoen over.

God sommer Norge har premiere 15. juni på TV 2.

KJENT GJENG: Disse skal lede God sommer Norge i sommer. Foto: TV 2
KJENT GJENG: Disse skal lede God sommer Norge i sommer. Foto: TV 2