TV 2-direktør lurte Else Kåss Furuseth: – Jeg hadde ekstremt vondt av henne

Ga programlederen beskjed om at hun fikk sparken på skjult kamera.

Det gikk ikke helt som planlagt da programleder Else Kåss Furuseth (34) skulle forsøke å lure sin øverste sjef, TV 2-direktør Trond Kvernstrøm (48). 

På skjult kamera i spalten «Else ber om for mye», ber programlederen om å få overta den attraktive sendetiden til Senkveld. 

Men Kvernstrøms reaksjon er ikke helt som hun hadde sett for seg – han gir henne nemlig beskjed om at hun har sparken. 

Se det skjulte kamera-klippet ovenfor!

– Jeg hadde ekstremt vondt av henne!

Selv når Kvernstrøm får høre at det dreier seg om skjult kamera og et tulleinnslag til onsdagsprogrammet «Det er lov å være blid med Else», står han på sitt. Else tar det tungt.

TV 2-direktøren innrømmer at opptakene, som ble gjort for en stund siden, var en relativt ubehagelig affære. 

GOD SKUESPILLER: TV 2-direktør Trond Kvernstrøm lurte Else Kåss Furuseth trill rundt. Foto: Espen Solli/TV 2
GOD SKUESPILLER: TV 2-direktør Trond Kvernstrøm lurte Else Kåss Furuseth trill rundt. Foto: Espen Solli/TV 2

– Jeg er til vanlig opptatt av å være ærlig med folk, og pleier å si ting som de er. Men her skulle jeg juge og gjøre situasjonen ubehagelig, og det er noe av det vanskeligste jeg har gjort! Jeg hadde ekstremt vondt av henne mens det stod på, og jeg tror jeg sa unnskyld minst ti ganger etterpå – jeg var helt utkjørt, sier han. 

Else: – Var sikker på at jeg hadde fått sparken

En annen som også mente opptakene ble litt vel strevsomme, var programlederen selv. Else Kåss Furuseth forteller til TV 2 at hun var hundre prosent sikker på at hun ble nødt til å finne seg en ny jobb.

– Jeg var helt sikker på det, sier hun lattermildt.

Hun roser skuespillerinnsatsen til sin øverste sjef. 

– I ettertid har jeg tenkt at enten er han direktøren litt smågæren, eller veldig god til å spille rollen. Da det gikk galt, tenkte jeg at «dette klarer jeg ikke fikse opp i, nå går alt i dass», forteller hun.

Hun fikk heller ingen godfølelse da hun i løpet av opptaket kom på at Kvernstrøm tidligere jobbet i produksjonsselskapet som stod bak Senkveld. 

– Jeg kom underveis på at «har ikke han vært med på å lage Senkveld?». Det er dumt å få hull i CVen fordi jeg kalte Thomas Numme en ugle! 

– Nå vet alle at jeg er lojal

Nå håper 34-åringen at det framover hersker liten tvil om hennes lojalitet til TV 2. 

– Jeg legger meg jo så flat som jeg kan få lagt meg. Jeg røper at jeg er rimelig glad i kanalen. Og på neste lønnsforhandling vet alle at jeg lojal som ei bikkje, ler hun.

Se Det er lov å være blid med Else onsdag klokken 21.40 på TV 2.