Rekdal spår problemer for flere lag i OBOS-ligaen onsdag.
Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
Rekdal spår problemer for flere lag i OBOS-ligaen onsdag. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix

Oddstips: Rekdal spår trøbbel for OBOS-lag

Tror Fredrikstad, Hønefoss og Strømmen får vanskelig motstand i cupens 2. runde.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

KVIK HALDEN - FREDRIKSTAD (1-0) (NM) H: 2,20 U: 4,10 B: 2,10
Kvik Halden er gitt ledelsen 1-0 ved start. Kvik har vist bra form de to siste kampene, med 3-0 over Ørn Horten og 3-0 over Sprint-Jeløy. Det er lovende, og haldenserne ligger oppe på syvende plass i sin avdeling. Fredrikstad har fått en skuffende start på OBOS-ligaen, og TV 2s eksperter mente forventingene var for høye til FFK. FFK har fortsatt ikke vunnet i serien, og står med bare fire poeng fra de seks første kampene. På søndag tapte de 0-1 for Nest-Sotra.

RAUFOSS - HØNEFOSS (1-0) (NM) H: 1,63 U: 3,85 B: 3,30
Raufoss er gitt ledelsen 1-0 ved start. Raufoss viser meget lovende takter med tre strake seire i 2. divisjon. 5-0 over Nybergsund, 2-0 over Moss og hele 6-1 over Strømsgodset 2 er imponerende. Selv om Hønefoss er vant til kunstgress kan det bli uvant å møte Raufoss inne i den oppblåsbare “storhallen”. Hønefoss har fått en dårlig start på OBOS-ligaen, ligger helt sist med tre poeng på seks kamper. Tapte 1-3 for Hødd hjemme sist, 0-1 for Bærum runden før. Ble tippet av TV 2s eksperter å komme på 4. plass, men ser ut til å gå mot nok en fiaskosesong.

ULL/KISA - STRØMMEN (1-0) (NM) H: 1,65 U: 3,85 B: 3,20
Ull/Kisa er gitt ledelsen 1-0 ved start. De topper sin 2. divisjonsavdeling med syv poeng på de første tre kampene. Etter å ha slått Nybergsund 3-1 i første cuprunde har de tatt to strake serieseire over Vidar og Eidsvold-Turn. Strømmen var tippet på tiende plass i OBOS-ligaen av TV 2s eksperter, og ligger på tolvte plass etter seks kamper. Kun fem poeng er tatt, og etter tap for Kristiansund har de spilt uavgjort mot Bryne og Jerv. Kan få trøbbel her.