KJÆRESTER: Lucia Aven og Daniel Eriksen meldte seg på Norges Grillmester som treningspartnere, men da kameraene ble slått av ble de to kjærester. FOTO: Norges Grillmester/TV 2
KJÆRESTER: Lucia Aven og Daniel Eriksen meldte seg på Norges Grillmester som treningspartnere, men da kameraene ble slått av ble de to kjærester. FOTO: Norges Grillmester/TV 2

Lucia (23) og Daniel (24) ble kjærester etter TV 2-innspilling

Treningspartnerne ble sammen etter deltakelsen i Norges Grillmester. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Lucia Aven (23) og Daniel Eriksen (24) er treningspartnere i Trondheim. De meldte seg på Norges Grillmester for å vise det norske folk hvordan man griller sunn og god mat, men etter at TV-kameraene ble slått av oppstod det søt musikk mellom de to treningspartnerne. 

– Ja, det stemmer, det. Vi er kjærester, bekrefter Daniel når TV 2 spør om de er et par. 

– Daniel og jeg har kjent hverandre i over et år, og da har vi bare vært venner. Og det var jo også da vi spilte inn serien. Men vi kom jo veldig godt overens, så da vi kom tilbake til Trondheim begynte vi å henge litt mer med hverandre. Og så ble vi sammen, forteller Lucia til TV2.no. 

Duoen forteller at de foreløpig ikke har flyttet sammen, selv om de i praksis tilbringer mye tid hos hverandre.

– Ikke helt ennå, men jeg er veldig mye hos Daniel. Jeg kan nesten ikke huske sist gang jeg sov hjemme, sier Lucia. 

Lager grillmaten fra bunnen 

Lucia og Daniel er begge opptatt av å være sunne, og mener det kan kombineres med god mat. 

– Det finnes veldig mange lettvinte løsninger på butikken, for eksempel ferdig potetsalat og annen ferdig grillmat i butikkhyllene, men det er jo så enkelt å lage maten selv. Det eneste som skiller kjøkkenet fra grillen, er at man griller utendørs. Så å kjøpe gode råvarer og lage det meste selv fra bunnen av, det er noe alle kan få til og noe alle bør ha et forhold til. Hvis man lager maten selv kan man velge om man vil gjøre den ekstremt usunn eller gjøre den sunn.

– Hva har dere, som er opptatt med trening, på grillasjetten?

– Det blir fitnessburger. Eller byggeburger, da, sier Lucia. 

– Ja, det blir byggeburger som består av karbonadedeig, finhakket løk, hvitløk, paprika og egg. Og det er alltid godt med en god salat med nøtter i. Det gjør susen, sier Daniel.

Treningsentusiastenes beste grilltips

– Hva er deres beste tips til å lage god mat på grillen?

– Det er en jungel av grilltips, men jeg vet at mange griller biff, og det som er felles for biffkjøttet er at den bør tas ut av pakken i alle fall en halvtime før den puttes på grillen. Og gjerne enda lenger før. Krydre godt med salt og pepper, la den ligge på kjøkkenbenken, og når du skal hive det på grillen, så er det direkte varme fra kullet rett under rista. Da får du en skikkelig stekeskorpe og riller fra rista som setter seg i kjøttet. Sørg for ikke å steke den for godt. En biff stekes, etter min mening, heller for lite enn for mye.

Se Norges Grillmester mandager klokken 20.00 på TV 2.