Carina (29) taklet ikke eget speilbilde – nå kler hun seg naken på TV

– Vi lever i et samfunn der det er verre å være tjukk enn slem, sier burlesk-danseren. Se video.

Carina Elisabeth Carlsen (29) fra Lillestrøm slet med selvbildet da hun var yngre. Til tross for at hun var sunn og frisk, var det kiloene som skilte henne fra modellene på magasinforsidene, som gjorde at hun ikke var fornøyd.

– Jeg kommer fra et sted hvor jeg har hatt det vanskelig med egen kropp tidligere. At jeg ikke har orket å se meg selv i speilet, sier hun til TV 2 backstage på Norske Talenter-innspilling.

Hun er med i fredagens program, der hun med stolthet viser fram egen kropp i et burlesk-show. 

Se showet hennes ovenfor! 

Gikk fra å hate kroppen til å elske den

Da 29-åringen begynte med burlesk, hadde hun aldri trodd at hun skulle stå på scenen foran både dommere, publikum og TV-kameraer. 

– Da jeg begynte med burlesk, var aldri tanken at jeg skulle stå på scenen. Jeg tenkte at det skulle bli en liten ting bare for meg, forteller hun. 

KLAR FOR Å VISE SEG FRAM: Carina er stolt over egen kropp. I kveld kaster hun klærne i Norske Talenter. Foto: Sandra Mei Ling Noer/TV 2
KLAR FOR Å VISE SEG FRAM: Carina er stolt over egen kropp. I kveld kaster hun klærne i Norske Talenter. Foto: Sandra Mei Ling Noer/TV 2

– Men så var det så j*vlig gøy! Nå har jeg opptrådt med dette i snart to år. Og burlesken har gjort alt for meg. Fra å ikke orke å se meg i speilet, er jeg sånn «god damn!». Jeg legger ut bilder av ryggvalken min på Instagram, fordi jeg synes den er så fin, liksom. Jeg har blitt skikkelig kvalm å ha med å gjøre, ler 29-åringen. 

– Vi lever i et samfunn der det er verre å være tjukk eller slem

Carina gløder når hun forteller om hvor viktig hun mener det er at folk føler seg vel – uansett hva andre mener om dem. 

– Vi lever i et samfunn der det er verre å være tjukk eller slem, men sånn jeg ser det spiller det ingen rolle hvordan du ser ut. Det spiller ingen rolle om du er høy, lav, tynn, tjukk, funksjonsfrisk, funksjonshemmet, det spiller ingen rolle! Man må bare være vel med seg selv og se de gode sidene man har. Jeg mener at det ikke finnes stygge mennesker. Det er alltid noe ved noen.

Får «utrivelige meldinger»

Det er tydelig at det ikke er alle som deler Carinas visjon av at alle er vakre. Entertaineren forteller at hun ikke rent sjelden har fått støtende beskjeder. 

– Jeg har fått masse utrivelige meldinger og mailer fra folk som har bedt meg gjøre mer enn å kle på meg selv, for å si det sånn. Så det er en ting jeg er forberedt på. Men når man ser det og skjønner poenget, håper jeg at folk ser underholdningsverdien og det jeg vil formidle.

– Har overlegen tro på det jeg driver med

Til tross for de negative tilbakemeldingene, velger Carina ikke å gi seg.

– Jeg har fått så mange gode tilbakemeldinger. Men man får selvfølgelig litt pes, og det er jeg forberedt på i denne sammenhengen. Har så overlegen tro på det jeg driver med, og jeg er kommet til et punkt der jeg er veldig stolt av den jeg er. 

Se Norske Talenter fredag klokken 20.00 på TV 2.