NYE EVENTYR: Christer Falck er klar til å lede en ny sesong av Robinson-ekspedisjonen. Foto TV 2.
NYE EVENTYR: Christer Falck er klar til å lede en ny sesong av Robinson-ekspedisjonen. Foto TV 2.

Tar med barna på Robinson-opptak: – De kommer hjem litt smartere

Når finalen i Robinson sendes på søndag sitter Christer Falck på flyet på vei til varmere strøk for å spille inn neste sesong – med seg har han begge barna.

Når finalen i Robinson sendes på TV 2 søndag sitter Christer Falck på flyet på vei til varmere strøk for å spille inn neste sesong av realityserien.

Godt vant

 Etter snart 17 sesonger er Falck vant til å tilbringe deler av våren og sommeren i tropiske strøk.

– Jeg har på en måte vent meg til at hver mai og juni blir varm – varmere enn dere har det her hjemme, forteller Falck i det kjølige været på taket av TV 2-bygget i Oslo.

Tar med barna

VETERANEN: Christer Falck i velkjent positur i Robinson. Foto: TV 2
VETERANEN: Christer Falck i velkjent positur i Robinson. Foto: TV 2

Det er flere i familien Falck som er vant til varmere vær. Christers to barn, Isak (7) og Iben (9) er også med når pappa skal spille inn Robinson.

– Ungene elsker å være med. De har snakket om dette helt siden de kom hjem fra den forrige turen – så nå er de helt på styr, forteller Falck til TV 2.

Ikke bare ferie

Men lekser og skolepensum slipper ikke ungene unna.

– Vi har med barnevakter som er pedagoger og lærere, for barna skal jo følge skole-opplegget. De kommer hjem gjerne litt smartere enn de hadde vært hvis de bare hadde gått på skolen hjemme, forsikrer Falck.

Ny sesong

Samtidig skal også Falck få tid til å konsentrere seg om jobben han skal gjøre som programleder i serien, og kan allerede nå avsløre at neste sesong vil inneholde små forandringer.

– Planen er at det skal være mer «ekspedisjon» og flere triks og ting man kan lære på en øde øy. Castingen i år er også plukket litt mer bevisst på at vi skal ha folk som kan litt fra før. Det skal også være litt sånn at seerne skal blir mer inspirert til å være litt mer i skauen, og ut i naturen.

Finale

Men først venter finalen i årets sesong, som sendes på TV 2 på søndag kl 20.00.

Her kan du se alle de tidligere episodene (krever innlogging)