KRITISK: For halvannet år siden trente de sammen i Arsenal. Nå mener Thierry Henry (t.h.) at Olivier Giroud ikke er god nok til å lede angrepet til en tittelkandidat i Premier League. Foto: AFP PHOTO / BEN STANSALL
KRITISK: For halvannet år siden trente de sammen i Arsenal. Nå mener Thierry Henry (t.h.) at Olivier Giroud ikke er god nok til å lede angrepet til en tittelkandidat i Premier League. Foto: AFP PHOTO / BEN STANSALL

– Henry tar feil om Giroud

Arsene Wenger er ikke enig i Thierry Henrys kritikk av Olivier Giroud.

– Jeg tror de må kjøpe fire spillere. De trenger den stammen i laget. De trenger en keeper, de må fortsatt ha en midtstopper, de trenger fortsatt en defensiv midtbanespiller og jeg er redd de trenger en topp, topp spis for å vinne ligaen igjen, sa Arsenal-legenden Thierry Henry til Sky Sports i forrige uke.

Men etter å ha sett laget sitt vinne 17 av 21 kamper i 2015, ser ikke manager Arsene Wenger behovet for de store forandringene.

– Vi har ikke behov for noen umiddelbare forandringer. Vi har en sterk stall. Vi har noen veldig gode unge spillere i bakhånd, sier han ifølge Daily Mirror.

– Man sa det samme om Henry selv
Og Wenger er sterkt uenig i at Arsenal ikke har en toppspiss. Han mener Olivier Giroud har vist at han er mer enn god nok til å lede Gunners-angrepet i toppkampen i Premier League.

– Jeg aksepterer at man har ulike meninger, men kommentaren om Giroud var feil – spesielt med tanke på at det samme ble sagt om Nicolas Anelka, om Thierry Henry selv og om Robin van Persie. Og de ble alle spillere i verdensklasse.

– Jeg synes han tar feil. Han er betalt for det. Vi kjenner alle hvordan moderne medier fungerer, spesielt tv. Jeg vet hvordan det fungerer. De presser deg til å være kontroversiell fordi de betaler deg godt, sier Wenger.

Vil bli nummer to
Mandag kveld møter Arsenal nedrykkstruede Hull City hjemme på Emirates. Seier vil ta dem à poeng med Manchester City på tabellen. Og The Gunners har også den utsatte kampen mot Sunderland i bakhånd.

– Vi ønsker å avslutte sesongen så tett på Chelsea som mulig. Du ønsker å avslutte sesongen og føle at du har gitt ditt beste til siste kamp. Å bli nummer to betyr at vi er bedre enn 18 lag. Du ønsker selvsagt mer, for man ønsker å bli nummer en. Men alle lagene bak deg vil bytte plass med deg, sier Wenger til klubbens hjemmeside.

Se Arsenal - Hull på TV 2 Sport Premium og TV 2 Sumo kl 21.