BRUDD: Tiger Woods og Lindsey Vonn er her sammen på Metropolitan Museum of Art i New York, mai, 2013. Foto: Stella pictures
BRUDD: Tiger Woods og Lindsey Vonn er her sammen på Metropolitan Museum of Art i New York, mai, 2013. Foto: Stella pictures

Brudd mellom Lindsey Vonn og Tiger Woods

Etter tre år sammen er det slutt for superparet.

Superparet Lindsey Vonn (30) og Tiger Woods (39) går hvert til sitt.

Det bekrefter Lindsey Vonn på sin Facebookside i kveld:

– Etter nesten tre år sammen har Tiger og jeg bestemt for å bryte opp og avslutte forholdet vårt. Jeg vil alltid huske alle de gode minnene vi har delt med stor glede. Dessverre lever vi begge i en travel hverdag, og tilbringer mesteparten av tiden hver for oss. Jeg vil alltid beundre og respektere Tiger. Hans familie og han vil alltid ha en spesiell plass i mitt hjerte, skriver Lindsey Vonn på Facebook i kveld.

De to ble et par i 2013 og annonserte forholdet 18.mars. Dette var kun en måned etter at hun hadde skadet kneet  i Alpin-VM, og dette igjen førte til at hun mistet Sochi-OL.

Vonn la dengang ut bilder på sin Instagram-konto av det lykkelige paret.

Der fortalte hun at forholdet mellom de to idrettsprofilene utviklet seg fra et vennskap til noe mer romantisk i løpet av noen måneder og at hun var meget lykkelig.

Tiger Woods har vært travelt opptatt med å få golf-karrieren tilbake etter en ryggskade, og han har hatt lite tid til Lindsey. Dette bekrefter hun i dagens Facebook-innlegg.

Tiger har også blitt observert sammen med sin eks, svenske Elin Nordegren i det siste. Hun har akkurat gjort det slutt med sin kjæreste og nå spekuleres det i amerikanske medier at de kanskje har funnet tilbake til hverandre.