Reunion: Spice Girls-jentene poserer her sammen med Eva Longoria som lurte seg med på bildet. Anledningen var 40-års
laget til David Beckham i Marrakesh, Marokko. Emma Bunton og Melanie C fester
med en danser i bakrunnen på bildet til høyre. Foto: Instagram
Reunion: Spice Girls-jentene poserer her sammen med Eva Longoria som lurte seg med på bildet. Anledningen var 40-års laget til David Beckham i Marrakesh, Marokko. Emma Bunton og Melanie C fester med en danser i bakrunnen på bildet til høyre. Foto: Instagram

Spice Girls gjenforent i David Beckhams bursdagsfest

........men Scary Spice uteble fra festen i Marrakesh.

Emma Bunton (39), Melaine Chisholm (41) og Geri Halliwell (42) tok turen til Marrakesh i Marokko i går får å feire David Beckham (40). Victoria Beckham (41) hadde invitert Spice Girls-jentene, men Melanie Brown (Scary Spice) uteble, skriver Mirror.

Siste gang jentene var gjenforent var under lanseringen av musikaloppsetningen «Viva Forever», som gikk i West End i desember 2012.

Jentene delte bilder av gjenforeningen og festen på Instagram og det samme gjorde David Beckham, som åpnet sin Instagramkonto på 40-årsdagen.

TAKKNEMLIG: David Beckham tar en selfie med kona, Victoria Beckham og takker henne for en fantastisk bursdagsfest i Marokko. Foto: Instagram
TAKKNEMLIG: David Beckham tar en selfie med kona, Victoria Beckham og takker henne for en fantastisk bursdagsfest i Marokko. Foto: Instagram

Victoria Beckhams beste venninne for tiden er Eva Longoria (40), og hun var i ekstase over å se Spice Girls sammen igjen. På bildet som er publisert av jentene steppet hun inn og skrev på Instagram:

–Jeg er den nye Spice Girls-jenta!

Eva Longoria delte også et annet bilde av Emma Bunton og Melanie C som fester med en danser i bakgrunnen.

Melanie Brown eller Scary Spice, uteble fra festen i Marrakesh, hvorfor vites ikke. Mirror har vært i kontakt med managementet hennes, uten å få noe svar på hvorfor hun ikke dukket opp på festen.