Kjendisene flokket til svindyre ringside-seter

Betalte i dyre dommer for å sitte nærmest ringen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det flommet over av kjente fjes rundt ringen da «århundrets boksekamp» gikk av stabelen natt til lørdag i Las Vegas. 

På hver sin side av ringen stod amerikanske Floyd Mayweather og filippinske Manny Pacquiao, men rundt de to boksestjernene satt store deler av Hollywoods A-liste.

Ifølge nettestedet Sports Grid er dette noen av kjendisene som betalte seg inn i den første rekken av svindyre seter like utenfor ringen: Robert De Niro, Clint Eastwood, Matt Damon, Ben Affleck, Justin Bieber, 50 Cent, Leonardo DiCaprio og Rihanna.

Stjerner som Will Smith, Sylvester Stallone, Jamie Foxx, Liam Neeson og Keanu Reeves var også plass, om enn på seter litt lengre bak.

For å være der det skjer er det kanskje ikke overraskende at man bør ha såpass store navn for å få innpass. Prisene på det begrensede antallet billetter lå nemlig mellom 12 000 og 60 000 kroner.

Flere av de drøyt 15 500 billettene har blitt lagt ut på andrehåndsmarkedet StubHub. Og synes du prisene på de opprinnelige billettene var i overkant, er andrehåndsmarkedet av en helt annen dimensjon.

De dyreste observerte billettene på StubHub har ligget på i underkant av tre millioner kroner.

PÅ PLASS: Skuespiller Jake Gyllenhaal. FOTO: AP Photo/Isaac Brekken
PÅ PLASS: Skuespiller Jake Gyllenhaal. FOTO: AP Photo/Isaac Brekken

Kun drøye 500 av de totalt 16 000 setene ble gjort tilgjengelig for vanlig publikum - og da de ble lansert 24. april tok det mindre mindre enn ett minutt før samtlige var rasket bort.