Her viser de fram datteren for første gang

De nybakte foreldrene Kate og William viste stolt frem datteren, kun timer etter fødselen.

Kensington Palace meldte like etter klokken 12.00 lørdag at hertuginne Kate hadde fått en datter.

Like før klokken 19.15 norsk tid, viste de frem datteren for første gang.

Etter at de kongelige hadde gått inn en liten stund, kom de ut igjen med prinsessen i et barnesete og reiste hjem til Kensington Palace.

Her kan du se video da den kongelige familien reiste hjem fra sykehuset:

Prins George som hadde ankommet tidligere i ettermiddag med prins William, var ikke å se og må ha tatt en annen utgang med sine livvakter.

Da prins George ble født på ettermiddagen 22. juli i 2013, tok det mer enn et døgn før de reiste hjem til Kensington Palace.

Denne fødselen var de drøye 13 timer tilstede på St Marys Hospital.

Tidlig lørdags morgen ankom Kate Middleton og prins William, St Marys Hospital.

To timer senere klokken 13.10 kom beskjeden om at Kate Middleton hadde født en datter på 3,7 kilo. Hun ble født 09.34 norsk tid.

Rett etter klokken 17.00 forlot prins William sykehuset for å hente prins George. Han hilste på det massive pressekorpset med sønnen, da de kom tilbake et kvarter senere. Lille prins George så ut til å ta alt oppstyret med stor ro, og vinket sammen med pappa.

Rett etter klokken 19, viste Kate og William seg på trappen med datteren for første gang foran pressekorpset.

Kate holdt den lille prinsessen, som var godt innpakket i pledd og med en liten lue på hodet.

Deretter returnerte de inn igjen på sykehuset, og ti minutter senere kom de ut igjen og reiste hjem til Kensington Palace.

– Jeg synes faktisk det er utrolig at Kate orket å vise seg for presse og publikum mindre enn 12 timer etter fødselen - og likevel se så faktisk ut som hun gjør. William og Kate tok seg ikke like lang tid med presse og publikum som sist. Men det har jeg full forståelse for, sier kongehusekspert Kjell Arne Totland.