FÅR STYLISTHJELP AV STEDATTEREN: Bruce Jenner (65) får hjelp av stedatteren Kim Kardashian West (34). Foto: Keeping Up With The Kardashians
FÅR STYLISTHJELP AV STEDATTEREN: Bruce Jenner (65) får hjelp av stedatteren Kim Kardashian West (34). Foto: Keeping Up With The Kardashians

Kim Kardashian hjelper stefaren med å skaffe kjoler og sminke

Men ett sted går grensa: Ikke stjel stylistene mine, sier Kim Kardashian.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

OL-vinner og realitystjerne Bruce Jenner (65) har tidligere fortalt at stedatteren Kim Kardashian West (34) har vært den største støtten etter at han bestemte seg for å leve resten av livet som kvinne.

I det mye omtalte intervjuet med Bruce Jenner som ble sendt på ABC News og TV 2, fortalte Jenner at Kardashian hjelper han med å skaffe kule dameklær.

– Du representerer familien. Du må se bra ut, har hun sagt til han.

– For mange kvinner i familien

Likevel – ett sted går grensen for Kim Kardashians generøsitet. På Jimmy Kimmel Live på torsdag, fortalte hun nemlig at Jenner ikke får stikke av med sminkørene og stylistene hennes.

– Jeg sa: Uansett hva du gjør, ikke stjel styling-teamet mitt! Det er for mange kvinner i denne familien, sa Kardashian.

Isteden tilbydde hun sin egen hjelp med sminke og styling.

– Han er lykkelig!

Kardashian fortalte også at det går bra med stefaren.

– Han er så lykkelig! Jeg tror han er lettet over å ha fått så mye støtte. Det er fantastisk å komme ut med sannheten og få så mye støtte. Det har betydd alt for han og familien, sier Kardashian.

Bruce Jenner har selv bedt om å bli kalt «han» inntil kjønnsoperasjonene er gjennomført.