Bake-Ida er imponert over ungjentenes Kvæfjord cupcakes 

– Tøft og imponerende!

Jentene i ungdomsbedriften Fem Fine Frøkner har gjort om Norges nasjonalkake, Kvæfjordkaken, til en cupcake. Etter at de presenterte oppskriften sin i God morgen Norge onsdag, har oppskriften spredd seg som ild i tørt gress i sosiale medier. 

Nå får de ros for innsatsen sin fra selveste «Hele Norge baker»-vinner Ida Gran-Jansen (27). Hun driver bloggen Cake Please og har fått sitt eget bakeprogram etter seieren på TV 3.

Tror folk vil like cupcakene

– Jeg synes det er flott at disse jentene ønsker å starte sitt eget firma. Det er både tøft gjort og imponerende. Man skal drive med det man elsker, så jeg sier stå på! sier hun til TV 2.

Hun er imponert over oppskriften til jentene.

– Jeg har lest gjennom oppskriften og liker godt at de lager sin egen hjemmelagde vaniljekrem istedenfor å kjøpe et ferdig produkt. Hvis jentene er tro mot oppskriftene, lager noe som smaker godt og bruker ferske og gode ingredienser, så tror jeg folk der ute vil sette stor pris på det, sier hun.

Får skryt av Wenche

Også God morgen Norges egen tv-kokk, Wenche Andersen (60), ble imponert da hun lagde cupcakes med jentene på kjøkkenes hos God morgen Norge.

– Disse jentene er et prakteksempel på hva det går an å få til. De har vært kreative, og det er ingen tvil om at de er glade i å jobbe, for dette ligger det mye arbeid bak, sier hun.