The Voice-Øyvind fikk rolle i Disney-musikal

Det er ikke bare i talentprogrammet at sangeren gjør suksess.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Fredag kveld ble det klart at Øyvind Boye Løvold (34) er én av 16 The Voice-deltakere som av mentorene er valgt til å opptre i neste ukes livesendinger. 

Det er ikke bare i talentprogrammet at deltakeren gjør suksess. Han har nemlig også landet roller i Disneys nye musikalsatsing på Folketeateret, Mary Poppins. 

– Jeg gjorde Billy Elliot i fjor på samme scene og det var en kjempesuksess, så jeg er veldig glad for å være tilbake på Folketeateret i høst, forteller Boye Løvold til TV 2.

Har vært musikalfrelst siden han var ti år

34-åringen har vært glad i musikaler helt siden han så Annie på Aker Brygge da han var ti år gammel. 

– Jeg ble fengslet med en gang. Jeg ble så interessert i hvordan det så ut bak scenen og alt rundt, og ikke bare det å stå på scenen. Og så er musikaler kanskje den mest populære teatersjangeren, og det tror jeg har noe med at følelsene blir så forsterket når du formidler noe gjennom musikk, sier han.

– Det betyr mye for meg

I Mary Poppins skal The Voice-deltakeren gjøre et par mindre roller, både som parkvakt og bankkunden Mr. Northbrook. Han forteller at det betyr mye å få være med på store oppsetninger som denne. 

– Det er veldig gøy og veldig viktig! Det er jobben min. Andre deltakere har kanskje andre typer jobber, mens min jobb ofte har vært som skuespiller, hovedsakelig i musikaler. Det er stort sett det jeg har gjort de siste ti årene, så det betyr veldig masse for meg. Jeg har selvfølgelig også drømmer og ambisjoner om å få enda større musikalroller, sier sangeren.

Se Øyvinds blind audition øverst i artikkelen!

Håper The Voice kan hjelpe på veien

Å være artist og å utgi et eget album er også en drøm Øyvind har hatt siden han var liten. Nå håper han The Voice kan være svaret på alle hans drømmer.  

– Jeg er meg selv i The Voice og det er litt uvant, det å ikke være en karakter eller være i andre menneskers liv. Jeg håper konkurransen kan føre til at flere får hørt det jeg har å komme med. Hovedpoenget med å være med er å sikte mot en artistkarriere, men jeg håper selvfølgelig også at det sitter regissører eller produsenter som får øynene og ørene opp for skuespilleren og musikalartisten Øyvind Boye!

Se hvordan det går videre med Øyvind i The Voice fredag 15. mai klokken 20.00 på TV 2. Premieren på Mary Poppins ser du 17. september på Folketeateret.