The Voice-duo avslører ukjent samarbeid

Marianne fra sesong tre og Geirmund fra sesong to i harmonisk samarbeid. 

Fredag kveld er Marianne Engebretsen (27) en av deltakerne som forsøker å kjempe om en plass videre i The Voice

Men det er ikke det eneste som knytter 27-åringen til programmet, hun er nemlig god venn med Geirmund Hansen (26), som var med i forrige sesong.

– Vi møttes første skoledag på videregående på musikklinja, og har siden det vært gode venner. Vi har også gått på Universitetet i Kristiansand sammen, forteller Marianne til TV 2. 

Se Marianne og Geirmund synge en akustisk duett ovenfor!

Ble inspirert av Geirmunds The Voice-deltakelse

Det syngende tospannet står blant annet bak låta «Seasons», som i videoen ovenfor blir fremført akustisk på taket av et hotell på Tjulvholmen. 

– Vi startet å jobbe med musikalske småprosjekter veldig tidlig. Vi har sunget i Gospelgruppe sammen, han har vært min korist i mitt solo-prosjekt og Geirmund var med på EP’n min som jeg ga ut for et år siden, sier Marianne. 

– Har Geirmunds deltakelse i The Voice sesong 2 har noen innvirkning på at du ville bli med i årets sesong?

– Ja, definitivt! Jeg så det fungerte for en artist som Geirmund å være med i The Voice, så klart at det gjorde at jeg tenkte at det kanskje kunne funke for meg også. 

Mener Marianne har en «fantastisk stemme»

Geirmund har vært i salen mens Marianne har stått på The Voice-scenen denne runden. Han mener mentorene ikke hadde noe annet valg enn å snu seg.

– Marianne sin stemme er helt fantastisk! Både som musiker, låtskriver og sanger er hun et forbilde for meg og mange andre. Og hun har vært som en mentor for meg i alle disse årene, med å utvikle låter for hverandre eller med hverandre, og hjelper hverandre til å ta nye steg hele veien så jeg ble veldig glad for at hun ble med på The Voice i år, og jeg har store forhåpninger for henne, smiler han.

Han har til og med så store forhåpninger at han øyner et finalehåp. 

– Jeg har alltid sagt og ment at hvis Marianne melder seg på The Voice, så har hun mulighet til å gå helt til topps. Og jeg ser på en måte ikke noe som kan komme i veien for det. Så jeg tror Marianne Engebretsen er den nye vinneren av The Voice 2015! 

Ber henne stole på seg selv

Fredag kveld får seerne vite om Marianne går videre fra knockouten eller ei. Geirmund har selv vært i samme situasjon, og er full av gode råd. 

– Hun må tro på seg selv, stole på det hun er god på og ikke tenke for mye på situasjonen. Bare gjøre det hun er best på - skape magiske musikalske øyeblikk. Gjør hun det, kommer dette til å gå helt fint, råder han.

Se The Voice fredager klokken 20.00 på TV 2.