Manchester United's Angel Di Maria
Manchester United's Angel Di Maria

Fotballryktene: – PSG blar opp 520 millioner for Di Maria

Og Arsenal og United kjemper om italiensk back. 

Overgangsvinduet kommer nærmere og nærmere, og selv den største pessimist begynner nå å tro på forsterkninger foran neste sesong.

Her er dagens dose rykter fra medier rundt om i Europa.

Angel Di Maria ryktes stadig nærmere en overgang til Frankrike og Paris Saint-Germain. Det ble sagt allerede da han kom til Old Traffordvat han egentlig ville til PSG, men franskmennene kunne ikke hente ham innunder Financial Fair Play-reglene. Nå rydder de plass til Di Maria i stallen og ifølge The Mirror er de villige til å legge rundt 521 millioner kroner på bordet for å sikre seg den argentinske stjernen.  

Vi fortsetter i den røde delen av Manchester. Der sitter Louis van Gaal og planlegger fremtiden uten sin stjernekeeper David de Gea. Skulle de Gea forsvinne til Real Madrid i sommer, ønsker nederlenderen å hente inn Hugo Lloris som hans erstatter. Ifølge The Mirror er franskmannen sulten på Mesterliga-fotball til neste år, noe Tottenham for øyeblikket ikke ser ut til å kunne tilby ham. 

Franskmannen har hatt en god sesong mellom stengene for Spurs og United kan få hard konkurranse fra andre europeiske storklubber - blant dem PSG. 

Mer Manchester United-nyheter. Paris Saint Germain ønsker å snappe Andreas Pereira fra Old Trafford ved å tredoble lønnen hans. Brasilianerens kontrakt går ut til sommeren og er også ønsket av Juventus, Feyenoord og PSV Eindhoven, men nå tyder mye på at 19-åringen signerer en ny kontrakt med Manchester United. Ifølge Daily Mail ønsker det unge midtbanetalentet å godta det nye kontraktsforslaget til United, etter å ha takket nei til det første.  

Southamptons Morgan Schneiderlin er en populær herremann. Chelsea, Arsenal og Tottenham er alle ute etter å sikre seg signaturen til den franske midtbanespilleren. Nå melder London Evening Standard at Tottenham lanserer seg selv som storfavoritter til å vinne kampen om Schneiderlin. I tillegg til penger, slenger Tottenham Andros Townsend og Benjamin Stambouli med på kjøpet. Southampton har verdsatt Schneiderlin til rundt 230 millioner kroner.

Newcastle ønsker å hente Patrick Bamford, ifølge Newcastle Chronicle. 21-åringen, som er på utlån til Middlesbrough, har scoret 17 mål i Championship. Bamford ble nylig kåret til årets spiller og skal i tillegg til Newcastle være ønsket av klubber som Aston Villa, Crystal Palace , Southampton og Everton. Chelsea på sin side, har sagt de kun vil låne ut Bamford til en Premier Leauge-klubb som kan garantere ham spilletid. 

Italienske Matteo Darmian står på ønskelisten til både Arsene Wenger i Arsenal og Louis van Gaal i Manchester United. Nå kan det imidlertid se ut  som om det kan bli en kostbar affære. Ifølge Daily Star kommer Torino kun til å selge  backen dersom de får «sinnssykt mye penger». 

– Vi er i en posisjon hvor vi kan beholde spillerne våre. Vi har ikke problemer med økonomien. Ønsker Darmian å bli, kommer vi aldri til å selge ham. Men hvis han signaliserer at han ønsker å flytte på seg og det kommer et sinnssykt bud, kommer vi kanskje til å selge ham, sier Torino-president Urbano Cairo til Tuttosport.