Rekdal tipper seier til Rosenborg over Start.
Foto: Ned Alley / NTB scanpix
Rekdal tipper seier til Rosenborg over Start. Foto: Ned Alley / NTB scanpix

To på rad for Rekdals oddstips!

Sevilla, Malmö FF (0-1) og Elfsborg gikk inn - sjekk torsdagstipset!

SOGNDAL - LEVANGER (OBOS-LIGAEN) H: 1,40 U: 4,10 B: 5,70
Sogndal har hatt en meget god sesongstart, helt i det stille. De er den eneste av forhåndsfavorittene som ikke har skuffet i starten, og står med ti poeng. Det samme som sjokkåpnerne Follo og Åsane. Eirik Bakke trener laget nå, og de øyner en retur til Tippeligaen. Samtidig spiller de uten press, fordi klubben ikke er avhengig av å rykke opp. Har fortsatt til gode å møte et av forhåndsfavorittene, men slo Nest-Sotra 2-1 forrige runde. Levanger er spådd en meget tøff sesong, og står med to poeng så langt. De har spilt to uavgjort på rad mot Fredrikstad og Sandnes Ulf, men vil nok få det tøft på Fosshaugane.

HELSINGBORG - GIF SUNDSVALL (ALLSVENSKAN) H: 1,55 U: 3,45 B: 4,85
Henke Larsson og Helsingborg gikk på sitt første tap for sesongen forrige runde, med 1-3 borte for IFK Göteborg. Ikke så overraskende egentlig. Laget var helt middelmådig i fjor, og selv om de kan gjøre det bedre i år holder de ikke helt toppnivå. Kan slå tilbake mot nyopprykkeren GIF Sundsvall som sliter med å etablere seg i Allsvenskan. De har hatt OK poengfangst innledningsvis, men tapte 0-2 for Djurgården sist. Merkelig nok har begge lagets seire kommet på bortebane, men Rekdal tipper de skal få slite i Helsingborg.

ROSENBORG - START (TIPPELIGAEN) H: 1,22 U: 5,35 B: 9,50
Rosenborg topper Tippeligaen før runden, á poeng med Vålerenga og Odd, men allerede med 14 plussmål på fire kamper. Tok en bra 4-1 seier over Viking borte sist, og rettet opp igjen inntrykket etter uavgjort mot Strømsgodset i forrige hjemmekamp. Start tapte knepent 2-3 for Vålerenga sist. Står med fem poeng så langt. Får tilbake Espen Hoff fra karantene til denne, han kan komme godt med. Men noen enkel bortekamp på Lerkendal blir det ikke. Sist start vant her var 3-2 i Tippeligaen i 2009.