ENGLER: Svenske Elsa Hosk, Lais Ribeiro fra Brasil og amerikanske Taylor Hill er tre av de nye Victoria Secret-modellene. (FOTO: STELLA PICTURES)
ENGLER: Svenske Elsa Hosk, Lais Ribeiro fra Brasil og amerikanske Taylor Hill er tre av de nye Victoria Secret-modellene. (FOTO: STELLA PICTURES)

Dette er de ti nye undertøys-englene

Svenske Elsa er blant Victoria's Secret sine nye modeller.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Endelig er englene fulltallig igjen! 

For nå har Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Behati Prinsloo, Candice Swanepoel og Lily Aldridge fått med nye Victoria's Secret-modeller på laget.

Victoria's Secret har siden 1997 knyttet til seg en rekke kjente fotomodeller som har til felles at de har særpregede former. Disse kalles Victoria's Secret Angels.

Undertøysmerket la tirsdag ut en video med de ti nye modellene og en liten presentasjon av hver enkelt. Blant ferskingene finner vi svenske Elsa Hosk. Hun har ofret en lovende basketballkarriere for å satse alt på jobben som undertøysmodell.

Brasilianske Lais Ribeiro driver med boksing, volleyball og fotball samtidig som hun jobber som modell.

– Jeg er utrolig spent og beæret over å få representere dette ikoniske merket. Det er virkelig en drøm som går i oppfyllelse, sier den 26 år gamle brasilianeren til US Weekly.

De andre som nå kan titulere seg som Victoria's Secret-modeller er Kate Grigorieva, Taylor Hill, Martha Hunt, Jac Jagaciak, Stella Maxwell, Sara Sampaio, Romee Strijd og Jasmine Tookes.

Nylig la en av verdens mest kjente modeller opp. Gisele Bündchen takket for seg etter 20 år på catwalken, og markerte det hele med å posere naken på denne forsiden.