STOLT MOR: Carola med sønnen Amadeus Sögaard og datteren Zoey på premieren til «Allsang på Skansen» i 2013. Foto : Stella Pictures
STOLT MOR: Carola med sønnen Amadeus Sögaard og datteren Zoey på premieren til «Allsang på Skansen» i 2013. Foto : Stella Pictures

Carola sønn (17) går i mammas fotspor:
– Jeg ble veldig rørt

Carolas sønn Amadeus Sögaard (17) skriver låter for Carola.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Nå følger Carolas sønn Amadeus i mammas fotspor, og satser på musikken. I første omgang som låtskriver, skriver Expressen.

Førstkommende torsdag er det Humorgalan på TV 4, der skal Carola opptre med sønnen Amadeus sin sang «Make a change». 

– Jeg er veldig stolt av ham. Låta er veldig fin og bra. Han sitter ofte og spiller sanger på pianoet hjemme, også tar jeg dem opp på min mobil slik at jeg ikke skal glemme de bort, sier Carola til Expressen. 

Amadeus kommer ikke til å opptre sammen med Mamma på scenen i TV-programmet, men det gjør ikke Carola mindre stolt.

– Jeg ble veldig rørt hjemme da han spilte denne låten for meg. Vi gikk inn i studio og jeg skulle legge på sang. Jeg ville høre hans føleleser i sangen, så han ble med å synge litt. Det hørtes veldig bra ut, men han nøyer seg med å ha skrevet sangen foreløpig, sier en stolt Carola.

Musikk er en viktig del av livet til Amadeus som har vokst opp med en mor og en far, (Runar Sögaard), som begge er glad i musikk.

Amadeus Sögaards største interesse er fotball.