Kanye West overtalte Kim til å akseptere stefarens kjønnsskifte

Kardashian-klanen får terapi og er kommet nærmere hverandre.

Kardashian-klanen trenger fortsatt tid til å venne seg til at familieoverhodet og tidligere OL-vinner, Bruce Jenner (65), har bestemt seg for å leve som kvinne.

Det forteller Kim Kardashian (34) på den amerikanske TV-kanalen NBC sitt Today Show mandag.

– Så lenge han er lykkelig og lever livet sitt slik som han vil leve det, så er jeg glad. Jeg støtter han 100 prosent, sier hun.

Kanye West åpnet øynene hennes

I dokumentaren kommer det fram at det var ektemannen Kanye West (37) som åpnet øynene til Kim Kardashian. Det var han som sa til henne at det viktigste i livet er å bli akseptert for den man er. 

– Jeg er gift med verdens mest fantastiske kone og har verdens vakreste datter. Men hvis jeg ikke kan være meg selv, er jeg ingenting. Da betyr ikke det andre noen ting, skal Kanye West ha sagt til Kim Kardashian.

Det var da hun skjønte at det var rett å støtte Jenner fullt ut, og siden da har hun vært hans største støttespiller i Kardashian-klanen.

– Har sjelen til en kvinne

Det var fredag at ABC News viste det åpenhjertige intervjuet med Bruce Jenner, som ble sendt på TV 2 mandag.

– Jeg har forsøkt å forklare det hele på denne måten: Gud så ned på meg da han skapte meg og stoppet opp et øyeblikk. Så tenkte han "Hei, la oss gi ham sjelen til en kvinne", fortalte Jenner i Intervjuet.

Jenner har vært gift med tre kvinner, deriblant i 25 år sammen med Kardashian-mammaen Kris Jenner (59) før de skilte seg i fjor.

Eks-kona tok det svært tungt

I dokumentaren kom det fram at Kris visste om ektemannens trang til å kle seg opp som kvinne hjemme, men hun skal ha tatt det tungt da Jenner bestemte seg for å leve fullt ut som kvinne.

Flere medier skriver også at Kris har brutt kontakten med Bruce etter skilsmissen, men det har hun selv avkreftet på Twitter.

– Ikke bare kan jeg kalle han min ektemann gjennom 25 år og far til mine barn, nå kan jeg også kalle han min helt, skriver hun.

Hun skriver også at hun ikke fikk mulighet til å kommentere dokumentaren.

Hele familien får terapi

Ifølge Kim Kardashian får Jenner støtte av hele familien, og hun mener sakene om at familien er splittet er oppspinn. Hun forteller imidlertid at det ikke bare har vært lett. 

– Det er fortsatt en tilvenningprosess, vi får familieterapi og vi er veldig nære hverandre. Det har vært en vanskelig forandring. Det er en daglig prosess, sier hun.

Hun forteller at de har hatt mange følelsesladde familiemøter, og at det er mye de må finne ut av. Skal de kalle stefaren for han eller hun? Hvordan vise respekt for avgjørelsen? 

– Han har gjort en god jobb med å guide oss gjennom dette, sier Kardashian, og mener at Jenner kan bli omtalt som «han» inntil kjønnsforandringen er gjennomført.

Jenner har valgt seg et nytt navn, men det har han valgt å ikke avsløre ennå.

Se hele intervjuet på TV 2 Sumo eller på TV 2 Bliss mandag klokka 22:30 eller lørdag 19:45.