HUSSALG: Gry Jannicke Jarlum selger huset sitt i Värmland. Et hus hun har lagt hele sjela i, også himmelsengen. Foto: Privat
HUSSALG: Gry Jannicke Jarlum selger huset sitt i Värmland. Et hus hun har lagt hele sjela i, også himmelsengen. Foto: Privat

Gry Jannicke Jarlum (53) selger luksusvilla i Sverige

– Jeg har lagt hele sjela i dette huset, så det er vanskelig å selge det.

Artisten Gry Jannicke Jarlum (53) har lagt sin luksuriøse villa i svenske Värmland ut for salg. Hun flyttet til huset i 2008, og har pusset opp og laget sitt eget paradis rett utenfor Karlstad.

Luksuriøse baderom i romersk stil med egen boblebadavdeling, stue på over 100 kvadratmeter med egen scene og eget musikkstudio er noe av det du får hvis du blar opp 2,1 millioner kroner.

 – Jeg har lagt hele sjela mi i dette huset. Så det har ikke vært lett å bestemme seg for å selge fordi jeg har jobbet i årevis med oppussing  Jeg vil helst at noen nordmenn kjøper det, sier Jarlum til TV 2.

Gry Jannicke har opplevd mye moro i huset som opprinnelig er et gammelt misjonshus. Her har hun kunne være kreativ og arrangert konserter, hatt UFO-camp og vært skipper på sin egen skute slik hun velger å kalle det.

Nå er en epoke over for «J-Diva», som selger huset og ønsker en endring i livet.

– Jeg selger huset fordi jeg vil videre i livet, og gjøre endel forandringer. Jeg er inne i en periode nå hvor jeg skriver en bok, og har også planer om å starte en organisasjon som skal hjelpe dyr, avslutter hun til TV 2.