FORFULGT: En navngitt mann gir seg ikke og følger etter og sender gaver til Ariana Grande til tross for alle advarsler. (FOTO: STELLA PICTURES)
FORFULGT: En navngitt mann gir seg ikke og følger etter og sender gaver til Ariana Grande til tross for alle advarsler. (FOTO: STELLA PICTURES)

Ariana Grande blir ikke kvitt mann med nissedrakt og stort gresskar

Den norgesaktuelle 21-åringen blir forfulgt.

Den 22. mai stopper Ariana Grande (21)  i Oslo med sin «The Honeymoon»- turné.

Nylig singel 

Navnet på turneen står ikke helt i stil med det som skjer i livet hennes om dagen, da det forrige uke ble kjent at hun og artisten Big Sean har gått hver til sitt.

Den nysingle popstjernen fikk også en ubehagelig overraskelse da hun nylig spilte en konsert i Connecticut. En mann som tidligere har plaget henne ved flere anledninger, dukket opp og ville møte henne ansikt til ansikt, skriver TMZ.

Heldigvis hadde sikkethetsfolkene øynene åpne. De var obs på mannen etter alle de tidligere hendelsene.

Tunge gaver

Tidligere har han sendt henne forskjellige gaver, blant annet et nesten 20 kilo tungt gresskar. Da han plutselig dukket opp hos plateselskapet hennes ikledd en nissedrakt, ble han tatt hånd om av en psykiatrisk klinikk. 

Etter den siste hendelsen ble han arrestert mot en kausjon på 5000 dollar, rundt 40.000 norske kroner.

Ariana Grande er vant til å være i hardt vær. I fjor ble hun kalt for en hore av legenden Bette Midler, som mener Grande kun spiller på sex.