Danny Ings, Christian Benteke og Memphis Depay er øverst på Liverpools ønskeliste.
Danny Ings, Christian Benteke og Memphis Depay er øverst på Liverpools ønskeliste.

Fotballryktene: – Disse topper Liverpools ønskeliste

Og Eden Hazard legger Real Madrid-ballen død. 

Ny uke - nye rykter. Sesongen er på hell og som vanlig er det full aktivitet på ryktebørsen. I månedene frem til vinduet slamrer igjen i begynnelsen av september,  er per definisjon alle klubber på jakt etter nye spillere.

Vi starter i Liverpool der håpet om Mesterliga-plass igjen ble tent etter Manchester Uniteds 0-3-tap for Everton. Brendan Rodgers varsler en solid ryddejobb i Liverpool-stallen. Fabio Borini, Lucas Leiva og Mario Balotelli er spillere som kan forsvinne og Rodgers har laget en ønskeliste over spillere han kan tenke seg inn dørene på Anfield. Øverst på listen står Memphis Depay, melder The Telegraph.

Unggutten var i England forrige uke for å møte klubbledere fra Liverpool, uten at noe ble avgjort av den grunn. Depay blir en dyr affære og Brendan Rodgers får konkurranse fra blant andre Paris Saint-Germain og Manchester United om signaturen til 21-åringen, som har scoret 21 mål så langt denne sesongen for PSV. 

Videre på ønskelisten finner man Christian Benteke og Danny Ings. Benteke har virkelig funnet formen den siste tiden og ifølge The Telegraph skal Liverpool være villige til å betale rundt 350 millioner for den belgiske angriperen - og gi fra seg Rickie Lambert på kjøpet. Danny Ings har lenge vært koblet til Merseyside-laget og flere andre klubber. Ings' kontrakt med Burnley går ut til sommeren og mye tyder på at han kommer til å skifte beite.  

Vi beveger oss til London. Chelsea forbereder et bud på rundt 235 millioner kroner for den fransk-kongolesiske midtbanespilleren Giannelli Imbula. Det melder The Guardian. 22-åringen - som spiller for Marseille –  har vært ønsket også av Chelseas London-rivaler Arsenal. Imbula har spilt 33 kamper for Marseille denne sesongen og sammenlignes blant annet med Patrick Vieira og Claude Makele. 

Også Southamptons franske midtbanespiller Morgan Schneiderlin er på Chelseas ønskeliste. Til tross for at det  lenge har gått rykter om en overgang til Arsenal for 25-åringen. 

Southampton på sin side, øyner et håp om å sikre seg Javier Hernández etter at Louis van Gaal står fast på at han ønsker å selge meksikaneren i sommer.

Eden Hazard ble søndag kåret til årets spiller i Premier League av spillerforeningen PFA. Til tross for interesse fra Real Madrid, legger nå Hazard ballen død og sier i et eksklusivt intervju med Sky Sports at han trives i Chelsea og ønsker å hente Mesterliga-trofeet tilbake til Stamford Bridge. 

– Jeg spiller med gode spillere og det viktigste for meg er å vinne trofeer. Det er mulig i denne klubben. Jeg håper å gjøre som Didier Drogba. Å vinne Mesterligaen med Chelsea, sier han

I helgen verserte det rykter om at en overgang til Manchester United for Ilkay Gündogan var nært forestående. Mandag sier Borussia Dortmunds sportssjef Michael Zorc at Gündogans fremtid i klubben blir avgjort ganske kjapt. 24-åringens kontrakt går ut neste sesong og mye tyder på at han kommer til å forlate Dortmund. 

Zorc sier videre at de ikke har fått noen tilbud som er verdt å tenke på når det kommer til Mats Hummels. Også han har blitt linket til Manchester United. 

På tampen tar vi med at Arsenal  nå forbereder seg på å hente Mattia Destro til klubben. Ifølge Metro skal Arsene Wenger være villig til å bla opp 139 millioner kroner for Destro, som for tiden er på utlån til AC Milan.