Real Madrid snudde kampen etter sjokkåpning fra Celta

Javier «Chicharito» Hernández scoret to i Real Madrid-seier.

Madrid (NTB): Real Madrid lot ikke Barcelona øke forspranget i den spanske serien.

Hovedstadsklubben vant 4-2 borte mot Celta søndag.

Se en Sergio Ramos på sokkelesten og kampsammendraget øverst i saken!

Real Madrid fryktet nok slitne bein etter en hard kvartfinalekamp mot Atlético Madrid i midtuka. Da tok Carlo Ancelottis mannskap seg videre til semifinalen etter 1-0 mot byrivalen onsdag.

Søndag var det om å gjøre å holde følge med Barcelona, som før runden allerede hadde en luke på to poeng. Lørdag satte katalanerne press på Real med 2-0-seier mot Espanyol.

Celta sjokkerte Madrid i starten av kampen. Vertene gikk ut i hundre med stor arbeidsinnsats og aggressivitet.

Det ga resultater, for etter ni minutter satte Nolito inn 1-0 for hjemmelaget.

Gjestene kom seg fra sjokket, og etter 16 minutter utlignet Toni Kroos. Matchvinneren fra kvartfinalen onsdag, Javier Hernández, sendte serietoeren i føringen åtte minutter senere.

Santi Mina slo tilbake fire minutter etterpå for Celta, men James Rodríguez gjorde at Madrid ledet 3-2 til pause i Vigo.

I annen omgang fastsatte Hernández resultatet til 4-2 for gjestene. (©NTB)