Hun (46) er Lene Alexandras (33) nye kjæreste

Lene Alexandra Øien og næringslivstoppen Henriette Grønn er blitt samboere.

Lene Alexandra Øien (33) og Henriette Grønn (46) er blitt samboere.

Det bekrefter PR-ansvarlig for Lene Alexandra Marte Schei til TV 2.

– Lene er i et lykkelig forhold, men utover det viser vi til det hun skriver på bloggen, sier Schei, som ikke ønsker å kommentere hvor lenge de to har vært et par.

Henrirette Grønn er tidligere partner i First House, men begynte nylig å jobbe i Geelmuyden Kiese.

Det var VG som først omtalte saken.

«Kjærligheten betyr ALT for meg. Jeg er en håpløs romantiker som er mest lykkelig når jeg kan oppleve den dype kjærligheten», skriver Lene på bloggen sin søndag, og fortsetter:

SAMBOERE PÅ TUR: Lene Alexandra og Henriette. Foto: Privat
SAMBOERE PÅ TUR: Lene Alexandra og Henriette. Foto: Privat

«Nå har jeg forelsket meg og blitt samboer. Kjærligheten gjør meg sterk. Jeg kjenner at jeg er mer meg selv enn noensinne. Det å tørre å vise sårbarhet ovenfor et annet menneske slik at vi kan utfylle hverandre og smelte sammen til en er utrolig vakkert. Sammen er vi sterkere.»

De fire S'ene

Øien ble i 2004 kjent i TV3s «Robinsonekspedisjonen». Enda mer kjent ble hun da hun iført miniskjørt og bar mage ga ut singelen «My Boobs are Ok!».

Da Lene Alexandra ga ut sangen «Hot Boy, Hot Girl» i 2007, snakket hun for første gang ut om sin biseksuelle legning. 

I 2008 la hun om stilen, og fjernet de 1,2 kilo tunge silikoninnleggene sine. Et år senere skrev hun på bloggen sin at hun «ikke har noe spesiell legning».

I et intervju med God Kveld Norge i 2012 røpet hun at hun var klar for bryllup med sin daværende kjæreste Børge Kraft-Pettersen, men forholdet tok slutt før de rakk å gifte seg.

I 2013 skrev Øien boken «Bra nok!», hvor hun blant annet var åpen om at hun var blitt seksuelt misbrukt av ble menn. 

Grønn skal ifølge Dagens Næringsliv tiltre i ny jobb hos Geelmuyden Kiese som fagansvarlig for politikk og samfunnskontakt den 1. juni. Dette etter å ha jobbet hos erkekonkurrenten First House siden 2011.

Om sin nye kjæreste skriver Øien følgende: «Min kjære har de 4 S´ne jeg har ønsket meg: S- Snill, S – Sporty, S – Smart og S – Sexy»