Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Tidlig søndag morgen fikk politiet i Asker og Bærum melding fra en mann på Stabekk som hadde funnet bilen sin i en helt annen tilstand enn han hadde etterlatt den.

– Den var veltet opp mot et tre, sier operasjonsleder Nicolai Bakke-Henden.

<blockquote class="twitter-tweet" lang="no"><p>0550 fikk vi tlf. fra mann på Stabekk. Hadde funnet bilen sin liggende på taket på en p-plass. Bileier mistenker russen. Bilberger overtar.</p>&mdash; OPS Asker og Bærum (@ABpolitiops) <a href="https://twitter.com/ABpolitiops/status/592199012620570625">26. april 2015</a></blockquote> <script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Ifølge politiet mistenker bileier at det er årets russ som står bak. Dette blir imidlertid en sak for bilbergingsselskapet i første omgang – ikke for politiet.

Har du bilder? Kontakt TV 2 på 02255 eller 02255@tv2.no

– Bileier anmelder skadeverk selv. Det blir vel noen reparasjoner, sier Bakke-Henden.

For de fleste startet russetiden torsdag denne uken.

– Ikke morsomt

Budstikka har vært i kontakt med den uheldige bileieren; Lap Son.

– Dette er skikkelig uflaks, jeg skulle selge bilen i dag og nå er den ødelagt. Salgspapirene var klare, det sto bare igjen å undertegne , forteller Son til Budstikka tidlig søndag morgen.

– Det er veldig mye russ her i området, så jeg tror kanskje det er noen av dem som kan ha hatt det litt ekstra moro, men jeg synes ikke dette er noe morsomt, sier Son.