Skien  20140913.
Eliteserien fotball 2014: Odd - Viking (4-1). Odd-jubel i eliteseriekampen mellom Odd og Viking på Skagerak Arena.
Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix
Skien 20140913. Eliteserien fotball 2014: Odd - Viking (4-1). Odd-jubel i eliteseriekampen mellom Odd og Viking på Skagerak Arena. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix

Rekdal tror Odd vinner

Håndplukket tre kamper fra Langoddsen - sjekk lørdagskupongen!

ODD - MJØNDALEN (TIPPELIGAEN) H: 1,35 U: 4,30 B: 7,25
Ting går på skinner for Odd. Tre strake seire i Tippeligaen over Molde, Stabæk og Glimt, samt 13-0 over Skotfoss i cupen gjør at Odd har en meget god sesonginnledning. Møter her et Mjøndalen som har en seier og to uavgjort i Tippeligaen så langt, de fikk en skrekkskade på den offensive nøkkelspilleren Vamouti Diomande i kampen mot Start sist. Han kan være ute lenge, og det vil gå utover spillet til Mjøndalen. Uansett er det ikke så mye å tenke på her, Odd er klokkeklare favoritter.

DRØBAK/FROGN - TROSVIK (3. DIVISJON) H: 2,35 U: 4,45 B: 1,85
Disse lagene møttes i kvalifisering til cupen i mars, da vant Trosvik 3-1 i Drøbak. Drøbak/Frogn rykket ned fra 2. divisjon i fjor, og startet seriespillet med 1-6 for Follo 2. De hentet seg dog inn sist med 3-1 seier over Skeid 2. Trosvik står med 0-2 tap for Sarpsborg 08 2, samt 3-1 over Selbak. I cupen tapte de 2-3 for Follo, et ganske anstendig resultat med tanke på at det er to divisjoner forskjell.

ROTHERHAM - NORWICH (CHAMPIONSHIP) H: 4,75 U: 3,55 B: 1,55
Dårlig nytt for Rotherham: Ligaen har trukket de tre poeng fordi de har brukt en ikke-spilleberettiget spiller i seieren over Brighton nylig. Dermed er den eneste seieren siden tidlig i mars annulert, og laget ligger nå bare ett poeng foran Millwall. Dramatikken i Championship vil ingen ende ta. Møter her Norwich, som tapte 0-1 for Middlesbrough sist. Norwich har to poeng opp til Bournemouth og tre til Middlesbrough, er avhengige av at en av de snubler nå. Frazer Richardson er ute for Rotherham, mens Norwich are skadefri tropp.