EN DØR: Skuespillerne i den populære legeserien Grey's Anatomy. Foto: BOB D'AMICO/ABC
EN DØR: Skuespillerne i den populære legeserien Grey's Anatomy. Foto: BOB D'AMICO/ABC

Spoiler! «Grey's»-fansen i sjokk etter dødsfall

«Grey's Anatomys» største stjerne forsvinner snart fra serien på norske TV-skjermer.

Tirsdag skrev TV 2 om skuespiller Patrick Dempseys krangel med regissør Shonda Rhimes.

I november i fjor ble Dempseys karakter skrevet ut fra serien, da Dr. Shephard fikk en jobb i en annen by. Skuespilleren har i ettertid kommet tilbake til settet for å spille inn korte scener i serien.

– Det er stor sannsynlighet for at vi ikke får se Derek på en stund ... Tiden vil komme, men det kan bli lenge til, uttalte Rhimes etter at karakteren ble flyttet.

Uenighetene mellom skuespilleren og regissøren har nå ført til døden for Dempseys karakter, Dr. Shephard.

Episoden er enda ikke sendt på i Norge, men torsdag kveld ble den sendt på amerikansk TV. Norge henger cirka en måned etter de amerikanske episodene. Den amerikanske fansen er nå i bunnløs sorg etter McDreamys død.

– Et nytt kapittel i Merediths liv

Shonda Rhimes uttalte seg til E! Online om Dr. Shephards skjebne:

– Derek Shepherd er og vil alltid være en utrolig viktig karakter for Meredith, for meg og for fansen. Jeg hadde absolutt aldri forestilt meg å si farvel til vår «McDreamy». Patrick Dempsey formet Derek på en fantastisk måte, sier hun.

– Nå er Meredith og hele Greys Anatomys familie i ferd med å gå inn i et ukjent territorium, og det vil bli et nytt kapittelet i livet hennes. Mulighetene for hva som kan skje er uendelige. Som Ellis Grey ville sagt: karusellen stopper aldri og snur.

Se «Grey's Anatomy» på TV 2, tirsdager kl.21.40.

Se flere episoder på TV 2 Sumo.