Tenåringsstjerne poserte naken med modellkjæreste

Cody Simpson (18) og Gigi Hadid (19) kledde av seg i kjent fotoserie. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Den australske artisten Cody Simpson (18) og supermodellkjæresten Gigi Hadid (19) poserte for en tid tilbake naken for stjernefotografen Mario Testino. Til God kveld Norge beskriver tenåringsidolet opplevelsen som bissarr. 

– Det var en helt ny verden for meg. Rar og gal!, sier Simpson om fotoshooten.

NAKEN: Cody Simpson og modellkjæresten Gigi Hadid kledde av seg for stjernefotograf Mario Testino og hans
NAKEN: Cody Simpson og modellkjæresten Gigi Hadid kledde av seg for stjernefotograf Mario Testino og hans "Towel series". FOTO: Instagram

Kjæresten guidet han gjennom shooten der paret ble en del av den kjente fotoserien «Towel series». Paret er dermed i godt selskap med stjerner som Justin Bieber, Selena Gomez, Kendall Jenner, Cristiano Ronaldo og Miranda Kurr.

Opp- og nedturer

Ifølge utenlandske medier har det vært mye av og på i forholdet til det unge stjerneparet, noe Simpson bekrefter til God kveld Norge.

– Sjalusi er noe vi må håndtere. Gigi gjør fotoshooter med hvem som helst, mens jeg turnerer og lager musikk og har masse jenter rundt meg. Vi har mye på hver vår kant, og har ikke alltid tid til hverandre, men vi får det til.

Fortsatt håp

Men håpet er ikke helt ute for alle unge jenter der ute, for på spørsmålet om Cody Simpson kunne tenkt seg å date en fan, svarer han:  

– Så klart! Jeg er åpen for det meste, og man vet aldri hva som skjer i fremtiden...

Se God kveld Norge på TV 2 lørdager klokka 22:15