Hvor mye tror du Robinson-deltakerne er villige til å betale for en taco-middag?

Hva ville du betalt for en taco-middag etter fire uker på vann og ris? Denne uken får Robinson-deltakerne muligheten til å by på godsakene. 

Det nærmer seg finalen i årets Robinson og deltakerne begynner å kjenne det på kroppen.

Tilbyr mat for penger

Etter uker med harde øvelser og kun en liten bolle ris å spise hver dag har deltakerne rast ned i vekt og er villige til å betale mye for litt ordentlig mat – spørsmålet er bare HVOR mye?

I søndagens episode av Robinson har Christer Falck tenkt til å finne ut svaret på dette og inviterer deltakerne til en mat-auksjon. Hver deltaker får utlevert 1000 kroner i den lokale valutaen, pesos.

– Jeg har drømt om sjokolade nesten hver natt, innrømmer Lise Lotte på vei til auksjonen.

Drømmer om brus

Monica går også og dagdrømmer om hva hun kan få kjøpt.

– Jeg savner brus og selv om jeg ikke drikker så mye brus hjemme, kunne jeg tenkt meg en iskald Cola, forteller Monica.

Heller ikke Rolf har til hensikt å gå tomhendt fra auksjonen.

– Navnet Rolf betyr faktisk 'ulv på norrønt og jeg føler meg som en radmager utsultet ulv akkurat nå, forteller han og drømmer om muligheten til å kjøpe kjøtt.

Reglene på auksjonen er som følger: Alt deltakerne kjøper må konsumeres på stedet og kan ikke gis bort, eller tas med tilbake til leieren.

Norsk taco

Vel framme på auksjonen drar Christer Falck fram den første retten. Det er en taco-middag med kjøtt, ost, saus, salat og taco-skjell. Det går et sukk gjennom de sultne deltakerne. Som en bonus legger Falck også ved en iskald Pepsi.

Hvem som betaler mest for taco-middagen ser du i videoen øverst.

Mystisk gave

I søndagens episode får vi også se hva som skjer når auksjonarius Falck trekker fram en skjult gave. Vil noen satse alle pengene sine? – og hva skjuler seg i esken?

Verdens mest irriterende konkurranse

Ettersom finalen nærmer seg er det viktigere enn noen gang å sikre seg gjennom allianser og pakter. Robinsonkampen blir derfor svært viktig å vinne for alle deltakerne og i denne ukens episode skal de være med å kjempe i det Falck kaller for «verdens mest irriterende konkurranse».

Robinson-ekspedisjonen: Hver søndag kl 20.00 på TV 2.