POPULÆR: Radamel Falcao har gjort sine saker bra på Manchester United-benken. For nå vil de fleste toppklubbene ha ham.
POPULÆR: Radamel Falcao har gjort sine saker bra på Manchester United-benken. For nå vil de fleste toppklubbene ha ham.

Fotballryktene:
– Nok en toppklubb vil ha Falcao

Og Memphis Depay er kommet til England for å forhandle med Premier League-klubb.

Det er vår. Det er fredag. Det er tid for overgangsrykter.

Overgangsvinduet kommer nærmere og nærmere, og selv den største pessimist begynner nå å tro på forsterkninger foran neste sesong.

I månedene frem til vinduet slamrer igjen i begynnelsen av september, så er per definisjon alle klubber på jakt etter nye spillere. 

Noen kommer til å handle hodeløst, andre kommer til å holde igjen. Men alt tyder på at det blir en heftig sommer på ryktebørsen.

Scoringer er visst ikke alt. Ikke en gang for en spiss. For Radamel Falcao kan neppe ha vært så dårlig som folk flest vil ha det til. Eller så har han gjort en formidabel jobb på benken. For nå er colombianeren i ferd med å bli en av de heteste spillerne i Europa. Manchester United har fortsatt ikke avgjort om de vil beholde ham, mens Liverpool allerede skal ha vært i samtaler med agenten hans. Og om ikke det var nok, så skal også Chelsea ha bedt om å få bli med på budrunden. Det er Fichajes som skriver at de kongeblå gjerne vil ha Falcao til å lede fra front på Stamford Bridge neste sesong.

Men det er ikke den eneste spilleren Chelsea vil ha. For nå virker det som om Jose Mourinho virkelig er innstilt på å gjøre en bedre figur i Champions League neste sesong. The Sun skriver at Chelsea har kontaktet Real Madrid og spurt om muligheten for å kjøpe Gareth Bale og Raphael Varane. Men i den spanske hovedstaden hadde de problemer med ikke å trekke på smilebåndet. De meddelte på en pen måte at Chelsea kan gi en hylende f... i å kjøpe duoen.

Heller ikke Gianelli Imbula ser ut til å komme rekende på en fjøl til Stamford Bridge. Den franske midtbanespilleren har lenge vært på Mourinhos ønskeliste, men nå vil også Juventus ha 22-åringen, skriver TalkSPORT. Marseille ser for seg at de kan få rundt 300 millioner kroner for Imbula, noe som kan tale i Chelseas favør.

Falcao er ikke den eneste angriperen både Manchester United og Liverpool er interessert i. Begge klubbene er til stadighet blitt koblet til Memphis Depay de siste ukene. Men nå kan det se ut som at United nok en gang går seirende ut av en duell mellom de to klubbene. For toppspillere ønsker å spille med og mot de beste, og Liverpool kan vel strengt tatt ikke tilby noen av delene. The Sun skriver at Depay har ankommet England sammen med sin agent for å fullføre overgangen til de røde djevlene.

Wesley Sneijder er en annen nederlender som nyter Louis van Gaals respekt. Og 30-åringen blir sett på som en ideell mann for Manchester Uniteds midtbane. Men ifølge Metro har de en stor utfordring med å lokke ham til Old Trafford. Og den utfordringen heter Paris Saint-Germain. Den styrtrike franske klubben ønsker se Sneijder, og vil trolig tilby Galatasaray-spilleren en lønn Manchester United vil ha trøbbel med å matche.

Jakten på Steven Gerrards erstatter fortsetter for Liverpool. Og nå hevder Marca at de røde har lagt det første budet på bordet for å sikre seg Real Madrids Asier Illarramendi. Klubben har lenge vært interessert i den tidligere Real Sociedad-spilleren, men nå skal de altså ha kommet med et konkret bud.

Arsenal på sin side ser ut til å ha flyttet fokus til en annen midtbanespiller. For O Jogo skriver at The Gunners nå står først i køen for å sikre seg den portugisiske jordfreseren William Carvalho. Carvalho var blant de heteste spillerne på ryktebørsen i fjor sommer, men ingen klubber var villig til å betale det Sporting Lisboa krevde for ham. Nå skal portugiserne ha senket kravet, og da er Arsenal tilbake på banen.

Arsenal og Manchester City har kastet seg inn i kampen om Valenciennes' forsvarsspiller Dayot Upamecano. Manchester United ønsket å hente 16-åringen i januar, men midtstopperen takket pent nei og ble værende i Frankrike. Ifølge Daily Mail er også Paris Saint-Germain interessert i stortalentet.

Tim Sherwood fikk ikke sjansen til å være manager for Jake Livermore i Tottenham. Det har han planer om å gjøre noe med nå. For dersom Hull rykker ned, så ønsker Sherwood å gi midtbanespilleren forlenget liv i Premier League ved å hente ham til Aston Villa, skriver Daily Mirror.

Javier Hernandez sendte Real Madrid videre i Champions League, men likevel er ikke den meksikanske erten ønsket verken i den spanske storklubben eller i Manchester United. Men i West Ham vet de å sette pris på en spiss som scorer i ny og ne. The Hammers håper at «Chicharito» kan være katalysatoren som gjør at flere spillere vil til klubben, skriver Daily MailPedro Obiang fra Sampdoria, Moussa Konate fra Sion og Basels Fabian Schär er på ønskelisten.

Men West Ham får kamp om Schär. For det er flere som har fått med seg at den sveitsiske midtstopperen scoret to mål mot Norge på Ullevaal i 2013. Ifølge Daily Mirror vil Southampton hente Basel-spilleren dersom de ikke får beholde Toby Alderweireld.

Quiz:
I går spurte vi om hvilken by (innenfor UEFA) som er den største som aldri har hatt et lag i Champions League.

Svaret er Ankara, som aldri har kunnet gi sine nesten 5,2 millioner innbyggere mesterligafotball. Verken Genclerbirligi, Ankaraspor eller Ankaragücü har klart å kvalifisere seg for turneringen.

Førstemann med rett svar var Jonas Våge.