FLØRT: Coldplay-vokalist Chris Martin skal ha en ny flørt på gang med X-Files og The Fall-stjernen Gillian Anderson. Foto: Stella Pictures
FLØRT: Coldplay-vokalist Chris Martin skal ha en ny flørt på gang med X-Files og The Fall-stjernen Gillian Anderson. Foto: Stella Pictures

Er dette Hollywoods nye superpar?

Chris Martin skal ha blitt observert på date med skuespiller Gillian Anderson.

Etter skilsmissen med Gwyneth Paltrow svirrer nå ryktene om at Chris Martin (38) begynt å date andre damer igjen.  Flere amerikanske medier omtaler nå at det skal være en romanse på gang mellom Gillian Anderson (46) og Coldplay-vokalisten, skriver The Sun.

Etter 11 års ekteskap med Gwyneth Paltrow, havarerte ekteskapet i mars måned i fjor, men det var først et år etter at paret besluttet å levere inn skilsmissepapirene.

Ifølge The Sun skal Chris Martin og Gwyneth Paltrow ha delt omsorg for barna Apple (10) og Moses (8).

– Det er Gwyneths beslutning å ta skilsmissen rettens vei, men hun er fortsatt veldig god venn med Chris, sa en kilde nær skuespilleren.

Chris Martin har tidligere i år blitt koblet sammen med skuespiller Jennifer Lawrence. De to skal ha datet frem og tilbake en god stund, men nå er det Gillian Anderson som har bedt Chris Martin ut på date, ifølge The Sun.

– Det er en lite sannsynlig kombinasjon, men det finnes absolutt kjemi mellom de to, sier en kilde til The Sun.

Gillian Anderson har selv to skilsmisser bak seg, og fortalte nylig at hun var singel.

– Jeg vil at mitt neste forhold skal føles riktig, sa hun da.

Gillian Anderson er kanskje mest kjent for sin rolle som FBI-agenten Dana Scully i «X-files».