FORNÆRMET: Skuespillerne Jeremy Renner (t.v.) og Chris Evans (t.h) dro en spøk om Scarlett Johansson karakter som fansen ikke satte pris på. Foto: NTB Scanpix / Jackson Lee
FORNÆRMET: Skuespillerne Jeremy Renner (t.v.) og Chris Evans (t.h) dro en spøk om Scarlett Johansson karakter som fansen ikke satte pris på. Foto: NTB Scanpix / Jackson Lee

«Avengers»-stjernene dro en spøk som fikk Twitter til å koke over

Fansen likte dårlig at Scarlett Johanssons karakter ble beskrevet som en hore.

«Jeg brukte ikke 8 timer av livet mitt i går på Marvel-filmer, for så å finne ut at Chris Evans og Jeremy Renner er kvinnehatere», raser en Twitterbruker.

Årsaken til oppstandelsen er en spøk de to skuespillerne Jeremy Renner (44) og Chris Evans (33) dro i et intervju om den nye superhelt-filmen «Avengers: Age of Ultron», som kommer ut i disse dager.

Se flere sinte Twitter-reaksjoner nederst i saken.

– En hore

Da de to filmstjernene ble bedt å beskrive karakteren som Scarlett Johansson spiller i filmen gikk det galt. Veldig galt.

– Hun er en skikkelig tøs, sa Renner, og Evans fulgte opp:

– Ja, en komplett hore.

De to hadde blitt spurt et spørsmål om hva de mente om at Johanssons karakter flørtet med andre superhelter i filmen, melder CNN.

Ikke uventet tok mange sinte fans seg nær av de kvinnefiendtlige kommentarene, og tok til Twitter for å lufte sin frustrasjon.

Skrev unnskyldninger

Renner og Evans unnskyldte seg raskt, og slapp begge pressemeldinger hvor de uttrykte sin anger.

«Jeg beklager om denne smakløse vitsen fornærmet noen», skrev Jeremy Renner i sin unnskyldning. «Vi svarte på en veldig barnslig og fornærmende måte, og forstår at dette gjorde noen fans sinte. Jeg beklager virkelig», skrev Chris Evans.

Under kan du se reaksjoner, både på de opprinnelige uttalelsene, og skuespillernes unnskyldninger: