– Jeg var et taktisk geni for tre måneder siden

Brendan Rodgers fikk spørsmål om Jürgen Klopp på torsdagens pressekonferanse.

Torsdag traff Brendan Rodgers pressen i forkant av helgens møtet med West Bromvich Albion.

Det var en smørblid Liverpool-manager entret podiet med Jordan Hendersons ferske signatur.

Torsdag signerte midtbanespilleren en femårskontrakt med Liverpool.

Se pressekonferansen øverst i saken!

Vil ikke avsløre kapteinsvalget

– Vi er selvsagt fornøyd. Klubben og Henderson har forhandlet over en tid nå. Det er fantastiske nyheter for klubben at han skal bruke sine beste år som fotballspiller ved å utvikle seg i Liverpool, sa Rodgers.

– Han er selvsagt med i planene fremover. Jeg er glad på hans vegne og for klubben at han kan fortsette å ta nye steg, fortsatte Rodgers.

Liverpool-manageren ønsker ikke å avsløre om han blir den nye kapteinen for neste sesong, når Steven Gerrard drar til USA.

– Vi får se, smilte Rodgers.

– Folk vil spekulere

Liverpool var formlaget etter jul og var ubeseiret helt frem til møtet med rivalene Manchester United. Etter den kampen har Merseyside-klubben slitt. Det har ført til spekulasjoner om manageren får fortsette. Klopp har vært nevnt som en som kan overta roret på Anfield. 

– Når du er i en klubb som Liverpool, vil du ha mange navn som blir linket til klubben. Det har skjedd mange ganger under min tid i klubben. Slik er det å være i en så stor klubb. Liverpool er en av de største klubbene i verden, så det er ikke noe problem. Det er noe som skjer når du taper et par kamper, sier Brendan Rodgers.

– Det har vært tidligere trenere som har blitt linket til jobben og det vil fortsatt skje så lenge jeg har jobben. Uansett om det går bra eller dårlig, vil andre trenere bli linket til klubben.

Liverpool-manageren er selvsikker og regner med å fortsette som managere neste sesong.

– Jeg håper det, jeg tror ikke det finnes noen bedre. Slik er realiteten sånn jeg ser det. For tre måneder siden var jeg et taktisk geni og presterte bra. Så tapte vi noen kamper. Noen viktige kamper og da er du ikke god nok. Slik er fotballen. Folk vil alltid spekulere, avsluttet Rodgers.