KLAR FOR NY TV 2-ROLLE: Tidligere Barne-TV-programleder Markus Bailey er klar for The Voice. Foto: Sandra Mei Ling Noer/TV 2
KLAR FOR NY TV 2-ROLLE: Tidligere Barne-TV-programleder Markus Bailey er klar for The Voice. Foto: Sandra Mei Ling Noer/TV 2

Markus Bailey klar for ny jobb i TV 2

Har fjernet tannreguleringen og er klar for å lede The Voice-sendingene på TV2.no.

Tidligere barne-TV-programleder og Mitt Dansecrew-deltaker Markus Bailey (22) blir programleder for backstagerommet under livesendingene i The Voice

– Jeg er veldig spent! Det er en helt ny oppgave som jeg aldri har gjort før. Også synes det er litt kult at jeg er en centimeter høyere enn Øyvind Mund. Jeg føler på en måte at jeg gjør det lettere for ham ved å være den høyeste, gliser 22-åringen med sitt nye smil, som du kan se i videoen nedenfor.

Det verste som kan skje

I tillegg til at hovedprogramleder Øyvind Mund setter over til Bailey i løpet av TV-sendingen, skal 22-åringen ha eksklusive sendinger direkte på TV2.no. Han innrømmer at han er spent før oppgaven. 

– Ja, jeg er nervøs og vil prestere, men det er live, og hvis man driter seg ut så driter man seg ut. Det er ikke noe å gjøre med det. 

– Hva er det verste som kan skje?

– Det er kanskje at jeg har buksesmekken åpen!

Vil være R&B-sanger

Programlederen røper at han er stor fan av The Voice, men programmet får også fram noen mindre heldige sider hos ham.

– Jeg er misunnelig på alle som kan synge. Jeg har alltid hatt lyst til å være en R&B-sanger som kan sjarmere alle damene, men det kan jeg ikke. Så derfor har jeg alltid vært misunnelig, innrømmer han.

Men om han glemmer misunnelsen, er han fan av programmet.

– Jeg elsker konseptet og digger at fokuset ligger på stemmen. Også har jeg lyst på sånn snurrestol hjemme, så jeg kan være ekstra dramatisk og snurre når folk kommer på besøk, ler han.

Baileys blind-audition 

Om Bailey selv skulle ha stilt opp på The Voice-audition, vet han hvilken sang han ville sunget: 

– «I believe I can fly» av R. Kelly, for den sang jeg for foreldrene mine da jeg var liten! 

Se første livesending i The Voice fredag 15. mai på TV 2.