Derfor bytter Sophie Elise ut kjæresten med denne mannen

Dropper kjæresten i ny musikkvideo. 

Sist uke hadde slapp Sophie Elise Isachsen (20) en ny musikkvideo, og mange har lurt på hvem den mørke, mystiske mannen i videoen er. 

Nå avslører bloggeren at hun møtte han på et vorspiel. Etter å ha sett gjennom kataloger for de ukjente modellbyråene uten å finne noen som passet, kom hun på fyren hun hadde møtt på en fest helgen før.

– Etter å ikke ha funnet en modell som passet begynte vi å lete blant folk vi kjente. Kompisen min viste meg et bilde av han på mobilen sin på kødd, og jeg bare, han er perfekt!

Sophie Elise hadde ikke snakket med han på festen, men da han ble spurt om å være med i musikkvideoen hennes, sa han ja. 

Mørk og farlig 

De som vet hvilke menn bloggeren har vært sammen med i det siste, vil kanskje reagere på at mannen i videoen ikke har mye til felles med disse. Sophie Elise er enig, men mener han passer stilen hennes i videoen. 

– Videoen hadde ikke blitt den samme med noen som så annerledes ut. Det har noe med følelsen og stemningen i sangen å gjøre. Jeg ville ha en som ser litt mørk og farlig ut. 

Og hva tenker kjæresten Robin om det hele?  

– Robin har møtt han, så det går fint. Dessuten er det ikke vanlig å ha med kjæresten sin i en musikkvideo. 

Har det siste ordet

Videoen til «Love like that» er Sophie Elises første musikkvideo, og hun forteller at hun bestemmer det meste selv. 

– Jeg sitter sammen med regissør, fotografer og de som er med i videoen og drodler ideer, men det er meg som har det siste ordet på alt, sier Sophie Elise, som er veldig fornøyd med resultatet. 

– Jeg har aldri gjort noe sånt før, og er ikke vant til å uttrykke meg på den måten. Det er skuespill, samtidig som det er veldig personlig. Det tok litt tid før jeg kunne slappe av. Men resultatet ble fint. Det var sånn jeg ville ha det. 

Ny episode med Bloggerne på TV 2 Bliss torsdag kl. 21.30